Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU

APERITIUS FÀCILS PEL BON TEMPS

Divendres de 19.30 a 21.30 h

22 de Juny de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Els aperitius són una de les millors formes de sorprendre els convidats. A més de boníssims aperitius, t’ensenyarem acurades presentacions en gotets, boniques broquetes, etc. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 17,19 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOMAQUILLATGE D'EVENTS I TENDÈNCIES

Dijous de 20 a 21.30 h

Del 31 de Maig de 2018 al 14 de Juny de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Descobreix les tendències més actuals del maquillatge per a festes i diferents events. Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 20,70 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

BUFFET FESTIU SALAT PER SANT JOAN

Dijous de DE 18 A 21 H

21 de Juny de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En la nit més màgica de l’any sorprèn amb aquestes saboroses i originals tapes: Panet de coco amb filet de porc i chudney de mango, Philo amb gambetes al curry, Tàrtar de salmó amb poma acida i vinagreta de mostassa, Rotllets de primavera i Torrada de sardina fumada amb advocat i caviar d’oli d’oliva. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 18,80 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

COQUES DE SANT JOAN

Dimarts de 17 a 19 h

Del 22 de Maig de 2018 al 29 de Maig de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MIR CALAFAT, AINA

Aprèn a fer la coca de Sant Joan de brioix amb fruites o crema i la de llardons, la d’albercocs de Mallorca i alguna sorpresa. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 24,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat