Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU

APERITIUS DE NADAL

Divendres de 19 a 21.30 h

21 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. T’ensenyarem aperitius de Nadal fàcils de fer i amb una espectacular presentació amb els que quedaràs com un/a excel·lent amfitrió/ona. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 11,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AREPES FARCIDES DE REINA PEPIADA DE 4 A 8 ANYS

Dissabte de d''11 a 13 h

19 de Gener de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

Descobreix com fer les arepes, que són una mena d’entrepans veneçolans molt bons i nutritius. Farem des del pa fins el farcit. No us ho perdeu! ***El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participants i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. ***Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ***L’infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Veure sessions
En aquests moments no queden places online per aquesta activitat. Inscripcions presencials al centre cívic.
NOU

AUTOMAQUILLATGE BÀSIC

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 10 de Gener de 2019 al 17 de Gener de 2019

Espai: AULA 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Curs intensiu de maquillatge bàsic: 3 maquillatges diferents de dia, tarda i nit; ideals per a la feina, sopars i trobades amb familiars i amics. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions). El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participants i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
En aquests moments no queden places online per aquesta activitat. Inscripcions presencials al centre cívic.
NOU

AUTOMAQUILLATGE DE CASAMENTS

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 21 de Febrer de 2019 al 28 de Febrer de 2019

Espai: TALLER 4

Professor/a: MUNDET, ANNA

Vas a un casament i no saps com maquillar-te? Aquest és el curs ideal per tu! Aprèn diferents estils i tria el que t’escau millor Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
En aquests moments no queden places online per aquesta activitat. Inscripcions presencials al centre cívic.

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat