Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
COCA DE LLARDONS I COCA DE SANT JOAN (Dv 18.30h)

Divendres de 18.30 a 21 h

7 de Juny de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

A les portes de Sant Joan et proposem aquest taller monogràfic on farem una coca de Sant Joan de brioche i crema pastissera i una autèntica coca de llardons… T’ensenyarem tots els diferents passos per assolir uns grans resultats a l’hora de fer les teves coques… Proporcions de les masses, temps de fermentació, com fer una bona crema pastissera… El resultat final serà el d’unes autèntiques coques de pastisseria!!! El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 11,50 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 7,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
07/06/2019
NOU
CRESTES ARGENTINES (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

25 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En aquest seminari coneixerem tots els secrets d’aquest deliciós mos, des de la seva massa cruixent fins els seus sorprenents farcits. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 10,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
25/04/2019
NOU
CUINA ANTIINFLAMATÒRIA (ECO) (Ds 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

27 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

No es tracta d’una dieta d’aprimament. Es tracta de cuidar l’alimentació en casos d’al·lèrgies, problemes de pell, inflamacions intestinals o artritis. L’objectiu d’aquest taller és aclarir quins aliments no ens afavoreixen i explicarem les propietats terapèutiques dels aliments que cal potenciar. Farem receptes gustoses i variades. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
27/04/2019
NOU
CUINA DEL MEDITERRANI ORIENTAL

Divendres de 19 a 21 h

Del 10 de Maig de 2019 al 17 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Mousaka, falafels, salsa tzaikiki, hummus, mutabal… El mediterrani oriental té una personalitat gastronòmica única al món i grans cuines com la grega, turca o libanesa han donat vida a receptes que ens fan salivera només sentir-los anomenar… Apropa’t en aquest taller on serem completament fidels a les receptes originals i t’ensenyarem tots els passos indispensables per assolir les grans receptes del mediterrani oriental! Cal dur davantal i carmanyola. El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 14,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
10/05/2019
Divendres
17/05/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud