Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU

AUTOMAQUILLATGE BÀSIC

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 10 de Gener de 2019 al 17 de Gener de 2019

Espai: AULA 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Curs intensiu de maquillatge bàsic: 3 maquillatges diferents de dia, tarda i nit; ideals per a la feina, sopars i trobades amb familiars i amics. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions). El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participants i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOMAQUILLATGE DE CASAMENTS

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 21 de Febrer de 2019 al 28 de Febrer de 2019

Espai: TALLER 4

Professor/a: MUNDET, ANNA

Vas a un casament i no saps com maquillar-te? Aquest és el curs ideal per tu! Aprèn diferents estils i tria el que t’escau millor Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOMAQUILLATGE ESPECIAL EYELINERS

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 7 de Febrer de 2019 al 14 de Febrer de 2019

Espai: TALLER 4

Professor/a: MUNDET, ANNA

Curs dirigit a alumnes que vulguin practicar els diferents eyeliners que existeixen: Eyeliners finets estil anys 50, Eyeliners difuminats, Eyeliners gruixuts, Eyeliners fletxa... Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CARXOFA GOURMET

Divendres de 19 a 21 h

18 de Gener de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Sense cap mena de dubte la carxofa és la gran reina de l’hivern. Les podem menjar fregides, farcides, en cremes, confitades, en truites, etc… En aquest taller especial t’ensenyarem receptes gourmets que et donguin idees per emprar les carxofes en sorprenents receptes d’autor. Viu la carxofa !!! Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat