Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU

ALIMENTS IMPRESCINDIBLES PER A LA TARDOR (ECO)

Dijous de 19 a 21 h

Del 15 de Novembre de 2018 al 22 de Novembre de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. Què ens aporta la magrana, el codony, la carbassa, el moniato, el raïm, la castanya o els bolets? Aprendrem com ens poden ajudar a protegir-nos dels refredats i grips propis d’aquesta època de l’any. Utilitzarem aliments ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

APERITIUS DE NADAL

Divendres de 19 a 21.30 h

21 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. T’ensenyarem aperitius de Nadal fàcils de fer i amb una espectacular presentació amb els que quedaràs com un/a excel·lent amfitrió/ona. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 11,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

ART FLORAL: CENTRE DE TAULA PER NADAL

Dissabte de 10.15 a 13.45 h

1 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 1

Professor/a: CORRIPIO LOPEZ, ALICIA

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. Fes el un centre de taula Nadalenc. Aprèn a combinar diferents flors, materials i tècniques per donar a la nostra taula un encant especial i personalitzat.

Preu: 16,11 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOMAQUILLATGE DE FESTES NADALENQUES

Dijous de 20 a 21.30 h

Del 29 de Novembre de 2018 al 20 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Aprèn a fer tres maquillatges específics per sorprendre a tothom aquestes festes! Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 20,70 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat