Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU

AMANIDES DEL MÓN

Divendres de 19.30 a 21.30 h

18 de Maig de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Apropa’t i aprèn a fer les millors amanides del món i et mostrarem com trobar-li l’equilibri amb adequades i diferents vinagretes i salses. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 17,19 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

APERITIUS FÀCILS PEL BON TEMPS

Divendres de 19.30 a 21.30 h

22 de Juny de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Els aperitius són una de les millors formes de sorprendre els convidats. A més de boníssims aperitius, t’ensenyarem acurades presentacions en gotets, boniques broquetes, etc. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 17,19 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

ARROSSOS I FIDEUÀS

Dimecres de 10.30 a 13 h

Del 11 d'Abril de 2018 al 18 d'Abril de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Acompanya’ns a fer un recorregut a través de receptes com els arrossos valencians, catalans i diferents fideuàs. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 35,01 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOLIDERATGE

Dissabte de 10 a 13 h

Del 19 de Maig de 2018 al 26 de Maig de 2018

Espai: AULA 3

Professor/a: CASES MARTINEZ, PILAR

Com podem recuperar les regnes de la nostra vida? Treballant l’autoconfiança. Així recuperem l’autoritat per prendre les nostres pròpies decisions, resoldre problemes i superar la por als canvis.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat