Tallers Culturals (HUMANITATS)

NOU

CURS BÀSIC D’ORIENTACIÓ I CARTOGRAFIA

Dimecres de 19 a 20 h

Del 10 de Gener de 2018 al 14 de Març de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: CARRION ROIG, ROC

Aprèn tècniques d’orientació bàsiques i descobreix com llegir mapes. Curs format per sessions teòriques i una de pràctica amb una activitat de camp en entorn forestal. És requereix un mínim de forma física per fer una excursió caminant per un entorn de muntanya.

Preu: 41,01 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DESCOBRINT EL SISTEMA SOLAR

Dilluns de 20 a 21.30 h

Del 8 de Gener de 2018 al 12 de Març de 2018

Espai: TALLER 4

Professor/a: DOMÉNECH GIL, GUILLEM

Si tens ganes de descobrir com va néixer el sol, d'on va aparèixer la lluna i molts d'altres misteris, aquesta és la teva activitat.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

GRANS MENTIDES DE LA HISTÒRIA

Dijous de De 10 a 11.30 h

Del 11 de Gener de 2018 al 15 de Març de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Com no podria ser d’una altra forma, la història està ben plena de mentides que s’han acabat imposant en la cultura popular sobretot arran de l’èxit de la literatura i el cinema, i pel desconeixement dels mateixos mitjans de comunicació. En aquest curs estudiarem algunes de les mentides més famoses i consolidades per veure si superen un escrutini històric i científic.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

HISTÒRIA DE L’ ART I ARQUEOLOGIA DEL MÓN ANTIC

Divendres de 18 a 19.30 h

Del 12 de Gener de 2018 al 16 de Març de 2018

Espai: TALLER 4

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Acompanya’ns en un viatge per les joies del Món Antic, per comprendre millor les cultures que les van crear i valorar les restes que ens han arribat.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat