Tallers Culturals (HUMANITATS)

NOU

DONES, ART I CULTURA CONTEMPORÀNIA

Dilluns de 19 a 20.30 h

Del 25 de Juny de 2018 al 16 de Juliol de 2018

Espai: AULA 3

Professor/a: TRAMA SERVEIS CULTURALS, ASSOC.

Analitzarem a què anomenem cultura, el paper que hi juga l’art i l’espai que han ocupat les dones en tot plegat a través de dues grans qüestions: quina ha estat la representació, i per tant, la construcció de la feminitat en la nostra cultura, i quin espai i visibilitat han tingut les dones artistes dins de l’art i la cultura occidental.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

FARAÓ, REI D'EGIPTE

Dimecres de 19 a 20.30 h

Del 4 de Juliol de 2018 al 18 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 4

Professor/a: CASTELLANO SOLÉ, NÚRIA

Al voltant de la magnífica exposició que tindrà lloc a Barcelona a partir del proper mes de juny, us proposem acostar-vos a la figura del faraó i el seu entorn més proper. Els objectes procedents de l'exposició ens aproparan a la figura del rei d'Egipte, la seva vida, el seu paper en el país del Nil i la seva imatge.

Preu: 20,70 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

GRANS MENTIDES DE LA HISTÒRIA

Dijous de 19.30 a 21 h

Del 28 de Juny de 2018 al 19 de Juliol de 2018

Espai: AULA 3

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

La història està ben plena de mentides que s’han acabat imposant en la cultura popular en aquest curs, estudiarem algunes de les mentides més famoses i consolidades per veure si superen un escrutini històric i científic.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

IDENTITATS EN JOC

Dimarts de 17.30 a 19 h

Del 26 de Juny de 2018 al 17 de Juliol de 2018

Espai: SALA DE REUNIONS

Professor/a: TRAMA SERVEIS CULTURALS, ASSOC.

Quins elements intervenen en la construcció de la nostra identitat individual i col•lectiva? Quin paper juguen el gènere o l'ètnia en les nostres voluntats i desitjos? A través d’imatges, vídeos i de dinàmiques lúdiques i participatives esbrinarem la importància que té la cultura, l’estructura i la voluntat en la construcció de la nostra forma de ser, pensar, sentir i relacionar-nos amb nosaltres mateixes i amb les altres.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat