Tallers Culturals (HUMANITATS)

NOU

CIVILITZACIONS PERDUDES. ENIGMES I CURIOSITATS DELS NOSTRES AVANTPASSATS

Dimecres de 20 a 21 h

Del 11 d'Abril de 2018 al 13 de Juny de 2018

Espai: TALLER 1

Endinsa’t i viatja per la història de les civilitzacions perdudes i els enigmes dels nostres avantpassats a través de les restes arqueològiques i els diferents vestigis.

Preu: 45,96 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CURS BÀSIC D’ORIENTACIÓ I CARTOGRAFIA

Dimecres de 18 a 19 h

Del 11 d'Abril de 2018 al 13 de Juny de 2018

Espai: TALLER 1

Professor/a: CARRION ROIG, ROC

Aprèn tècniques d’orientació bàsiques i descobreix com llegir mapes. Curs format per sessions teòriques i una de pràctica amb una activitat de camp en entorn forestal. És requereix un mínim de forma física per fer una excursió caminant per un entorn de muntanya.

Preu: 45,96 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DEL ROMÀNIC A L'IMPRESSIONISME: COM S'INTERPRETA LA PINTURA

Dijous de 10.30 12 h

Del 12 d'Abril de 2018 al 14 de Juny de 2018

Espai: TALLER 4

Descobreix algunes de les grans èpoques de la pintura europea per aprendre a interpretar els elements formals i temàtics que podem trobar en tot tipus de quadres i saber distingir entre els principals moviments artístics.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DESCOBRINT LES ESTRELLES

Dilluns de 20 a 21.30 h

Del 9 d'Abril de 2018 al 11 de Juny de 2018

Espai: TALLER 4

Professor/a: DOMÉNECH GIL, GUILLEM

De què està feta una estrella? Com neixen i com poden morir? Quan s'apagarà el Sol? Vine i acompanya’ns en aquest viatge per descobrir els misteris de les estrelles.

Preu: 55,15 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat