Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
CANAPÈS I PETITS FOURS SALATS DE NADAL (Dv 19h)

Divendres de 19 a 21 h

Del 22 de novembre de 2019 al 29 de novembre de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

T’ensenyarem aperitius de Nadal fàcils de fer i amb una espectacular presentació amb els que quedaràs com un/a excel·lent amfitrió/ona. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,39 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material.
Divendres
22/11/2019
Divendres
29/11/2019
NOU
CARNESTOLTES, EL SUPERHEROI DEL RECICLATGE. A PARTIR 7 ANYS (Dt 17.30h)

Dimarts de 17.30 a 19 h

18 de febrer de 2020

Espai: Aula per defecte

Taller creatiu de complements per a Carnestoltes amb bosses de plàstic. Amb la tècnica de la termofusió convertirem el plàstic en un material més rígid que ens permetrà fer les nostres pròpies màscares de Carnestoltes! Porta bosses de plàstic de colors o estampats divertits de casa i els hi donarem un segon ús. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult.

Preu: Gratuït

Dimarts
18/02/2020
NOU
CLAUS PER COMBATRE L'INSOMNI (Dv 10h)

Divendres de 10 a 11.30 h

Del 17 de gener de 2020 al 7 de febrer de 2020

Espai: TALLER 4

Professor/a: ASSOCIACIÓ, LA TIRETA

Aprendrem tots aquells hàbits saludables que pots introduir a les teves rutines diàries per millorar el teu descans a les nits, prevenint així trastorns del son que poden ser d’impacte a teva salut física, mental i emocional.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Divendres
17/01/2020
Divendres
24/01/2020
Divendres
31/01/2020
Divendres
07/02/2020
NOU
CONEIX EL SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA MUNICIPAL

Dimecres de 10.30 a 12

12 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

S’explicarà com funciona el servei, els diferents professionals que hi intervenen, l’atenció en cas d’emergència, la unitat mòbil i els dispositius per garantir la seguretat a la llar i per a la persona. També veurem l’accés al servei i es resoldran els dubtes freqüents.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/02/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud