Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
GELATS I BATUTS SALUDABLES DE 7 A 12 ANYS (Ds 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

8 de Juny de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En aquest curs aprendrem a fer gelats naturals fets en el moment i sense sucres afegits, sans i boníssims. També farem batuts que ens ompliran d’energia. Aquest estiu refrescat amb aquestes delicioses receptes. Cal dur davantal i envasos hermètics per endur-se els batuts líquids. L'infant ha d'anar acompanyat d'un adult. El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
08/06/2019
NOU
INICIACIÓ A LA COSTURA AMB MÀQUINA DE COSIR (Dll 11h)

Dilluns de d''''11 a 13 h

Del 6 de Maig de 2019 al 27 de Maig de 2019

Espai: TALLER 1

Professor/a: SAAVEDRA SOREGAROLI, MARISOL

En aquest seminari, aprendràs des de cero el funcionament de la màquina de cosir, enfilar, tensions, diferents puntades, fer ullals, components de la màquina, etc. Realitzarem exercicis pràctics i confeccionarem una bossa de roba i un necesser amb cremallera i forro. Cal dur màquina de cosir i un costurer (fils, agulles d’enfilar, agulles de cap, tisores de roba, cinta mètrica, descosidor, guix de roba, esquadra o regla i cremallera).

Preu: 36,80 € (IVA inclòs)

Dilluns
06/05/2019
Dilluns
13/05/2019
Dilluns
20/05/2019
Dilluns
27/05/2019
NOU
L'ART DE LA PIZZA! (Dj 18h)

Dijous de 18 a 21 h

23 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En aquest seminari aprendrem a realitzar la massa, i els diferents formats que li podem donar a la pizza. Quina cocció és l’adequada per cadascuna i com les podem farcir. En aquestes 3 hores prepararem una pizza Napolitana, la de 4 formatges, i focaccia. Cal dur davantal i carmanyola. El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
23/05/2019
NOU
LA GESTIÓ DE LES FOTOS DEL MÒBIL (Dv 10h)

Divendres de 10 a 11.30 h

Del 17 de Maig de 2019 al 31 de Maig de 2019

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: RUBI, JORDI-JOAN

Cada vegada és més necessari saber gestionar els continguts generats pels mòbils. Una molt creixent activitat de les xarxes socials, ens convida a aprendre a gestionar tots aquests continguts; majoritàriament fotos i vídeos. Per què no els podem deixar sempre al mòbil? On els hem de guardar? Com els organitzem? i cada quan ho hem de fer? Cal dur un llapis de memòria.

Preu: 20,70 € (IVA inclòs)

Divendres
17/05/2019
Divendres
24/05/2019
Divendres
31/05/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud