Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
FREGITS I SOFREGITS (Dt 18h)

Dimarts de 18 a 21 h

Del 7 de maig de 2019 al 14 de maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HERRERO, LAURA

Taller per aprendre els pilars fonamentals amb els que es sustenta la nostra cuina, ensenyarem les tècniques amb les que aconseguirem l’èxit amb tota mena de plats. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material el primer dia de classe

Dimarts
07/05/2019
Dimarts
14/05/2019
NOU
GASPATXOS, BATUTS VEGETALS I CREMES FREDES

Dijous de 19 a 21 h

Del 9 de maig de 2019 al 16 de maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Arriba el bon temps i necessitem hidratar-nos amb receptes fresques, lleugeres i cremoses. Veurem que els gaspatxos, batuts i cremes són ràpides i fàcils de preparar! A partir del gaspatxo més tradicional, aprofitarem les verdures i fruites de temporada com el carbassó, pèsols, poma o els maduixots per fer plats sorprenents! El món de les cremes i batuts vegetals és igual d’ampli i senzill. No cal fer coccions llargues ni posar massa ingredients per aconseguir seduir als nostres comensals. Al taller donarem idees gustoses per no avorrir-nos durant els mesos de primavera i estiu. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
09/05/2019
Dijous
16/05/2019
NOU
GASTRONOMIA ALTERNATIVA (Dt 18h)

Dimarts de 18 a 21 h

Del 21 de maig de 2019 al 28 de maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola. Aquest curs està pensat per aquelles persones que no volen o no poden menjar aliments com ous, mantegues, farines industrials, sucres... i necessiten conèixer altres opcions alternatives. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material el primer dia de classe

Dimarts
21/05/2019
Dimarts
28/05/2019
NOU
GELATS I BATUTS SALUDABLES DE 8 A 12 ANYS (Ds 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

8 de juny de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ? L’infant ha d’anar acompanyat per una persona adulta. En aquest curs aprendrem a fer gelats naturals fets en el moment i sense sucres afegits, sans i boníssims. També farem batuts que ens ompliran d’energia. Aquest estiu refrescat amb aquestes delicioses receptes. Cal dur davantal i envasos hermètics per endur-se els batuts líquids.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
08/06/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud