Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
CUINA ARGENTINA, CLÀSSICA I DE VANGUARDIA (Dll 18.30h)

Dilluns de 18.30 a 21 h

Del 3 de febrer de 2020 al 10 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

No només de rostit i empanades es viu a Argentina, descobreix la fantàstica gastronomia d’aquest país. “Carbonada criolla”, pastís de blat amb amanida de llagostins i advocat, “alfajores de maicena amb dolç de llet”, etc. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 23,00 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 10,00 € per material.
Dilluns
03/02/2020
Dilluns
10/02/2020
NOU
CUINA VEGANA D'HIVERN (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

Del 5 de març de 2020 al 12 de març de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Volem apropar-te a la cuina saludable i sostenible a través de receptes veganes de temporada. Incorporar receptes sense productes d’origen animal té molts beneficis, però també cal saber quins aliments no poden faltar a la nostra cuina i en quines quantitats. Farem plats senzills, originals, saludables i rics en nutrients. La base serà les verdures, els cereals, els llegums, els fruits secs i les llavors. Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material.
Dijous
05/03/2020
Dijous
12/03/2020
NOU
EL DIA ÉS MILLOR AMB UN DONUT! DE 4 A 8 ANYS (Dss 11h)

Dissabte de 11 a 13 h

7 de març de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

Farem donuts farcits de xocolata i els decorarem amb molts colors! L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material.
Dissabte
07/03/2020
NOU
EL MÓN DE LES EMPANADES (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21 h

Del 20 de febrer de 2020 al 27 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

Des de fa segles les empanades estan presents en un munt de cultures. Fàcils de menjar i molt nutritives. Empanada gallega, “esfija”, “fatay”, “samosas” o “dim sum”, són algunes de les que farem. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 23,00 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 7,00 € per material.
Dijous
20/02/2020
Dijous
27/02/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud