Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

NOU
CONCERT DE NADAL DE L'ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA (Dj 12h)
Logo de l'activitat CONCERT DE NADAL DE L'ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA (Dj 12h)

Dijous de 12.00 a 14.00 hores

14 de desembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

El seu repertori abasta totes les èpoques i compositors, donat especial relleu a la interpretació i difusió de la música catalana. L’orquestra ha ofert més de sis-cents concerts al llarg de la seva trajectòria i ha actuat en alguns dels principals auditoris, cicles i festivals de música d’Espanya. També ho ha fet arreu d’Europa, Amèrica Llatina així com el Pròxim Orient, Tunísia o la Xina. Donant l’oportunitat d’actuar, en els seus concerts, als joves intèrprets, tanmateix, solistes del prestigi de Nicanor Zabaleta, Montserrat Cervera, León Ara, Régis Pasquier, Evelyne Dubourg, Montserrat Torrent o Enrica Guarini.

Director: Joan Pàmies

Intèrprets: Orquestra de Cambra Catalana

Preu: Gratuït

Dijous
14/12/2023
NOU
DIVERSITATS km.0: ANGELADORRRM (Dj 19.30h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS km.0: ANGELADORRRM (Dj 19.30h)

Dijous de 19.30 a 21 hores

21 de setembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Angeladorrrm és un dels secrets més ben guardats de l’escena indie emergent catalana. L’Àngela, l’Ari, el Víctor i el Joan fan pop rabiós al voltant de l’inconscient i els somnis que poblen el repertori de l’Àngela. Amb el seu noise pop inconformista, aporta aire fresc dins del pop d’autor català per l’equilibri aconseguit entre guitarres esmolades i lletres oníriques que reflecteixen pors i desitjos del tot contemporanis al voltant de la família, les amistats i què significa fer-se gran. La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit. Hi ha una nostàlgia mesclada de folk, shoegaze i dream pop dels noranta amb influències de grups com Big Thief, Yo La Tengo, My Bloody Valentine i de més a prop les catalanes Rombo. Presenten el seu primer EP titulat “Res dura gaire estona”.

Activitat amb taquila inversa

Preu: Gratuït

Dijous
21/09/2023
NOU
DIVERSITATS km.0: JORDI SERRADELL (Dj 19.30h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS km.0: JORDI SERRADELL (Dj 19.30h)

Dijous de 19.30 a 21 hores

5 d'octubre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Jordi Serradell presenta el seu segon àlbum d’estudi. Després d’un temps aixopluc, Serradell reprèn el viatge cap endins que va començar el 2019 amb Ésser viu, el seu primer àlbum. Amb la naturalesa i l’amor per aquesta com a epicentre de la seva manera de fer, mostra part d’un particular recorregut per corriols de bosc. Aquest és un recull de deu cançons en les quals hi han participat persones ben conegudes al nostre territori. El disc ha estat enregistrat i produït a l’estudi Fontderola de Centelles per Jordi Casadesús (La laia, Núria Graham, Pau Vallvé, etc.) i Aleix Bou (Núria Graham, Amaia, Mazoni, etc.).


Les veus han estat produïdes i gravades per Dani Ferrer (Love of Lesbian, Marc Parrot, etc.). De la mescla del disc se n’ha encarregat Panxii Badii, i de la masterització Victor Garcia d’Ultramarinos Mastering. També compta amb la col·laboració de la Meritxell Nedderman en un dels singles, Eternitat


Activitat amb taquilla inversa

Preu: Gratuït

Dijous
05/10/2023
NOU
DIVERSITATS km.0: RET (Dj 19.30h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS km.0: RET (Dj 19.30h)

Dijous de 19.30 a 20.30 hores

26 d'octubre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Albert Rams, RET, és un productor i music multi-instrumentista que ha gravat més de 25 discos amb projectes com Falciots Ninja, Alavedra, Dan Peralbo i El Comboi, MiNE!, Virtudes, Capità Moore, Borrissol i Loud Whispers. Ens interpretarà un repertori variat de totes les seves composicions des de la cruesa que ofereix ell sol amb una guitarra.Activitat amb taquila inversa

Preu: Gratuït

Dijous
26/10/2023
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud