Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

NOU
CICLE MÚSICA CLÀSSICA: LIV QUARTET

Dijous de 19.00 a 21.00 hores

17 de novembre de 2022

Espai: FORA CENTRE

El Liv Quartet és un grup de música de cambra que va sorgir de la passió pel clarinet i la música de cambra. Un dels nostres objectius és donar a conèixer la gran quantitat de música composta especialment per aquesta formació, i així, donar pas a una nova concepció de la música de cambra per a instruments de vent, tan presents al nostre país, però tan poc vistos en programacions de concert. Amb una gran sonoritat queda exposada gairebé tota la família del clarinet, amb una instrumentació comparable a un quartet de corda. La seva passió les ha portat a participar en diversos concursos internacionals i a gravar treballs, cobrint diversos estils incloent obres originals per al teu conjunt, amb especial dedicació a compositors catalans i dones compositores. Henri Tomasi (1901 - 1971) Trois divertissements Poursuites Mascarade Rondes Salvador Brotons (1959-) Cinq petites peces Intrada Impromptu Serenata Vals burlesque Finale fugato Karol Beffa (1973-) Feux d’artifice Avec swing Ténébreux Immutable Rythmique Guillaume Connesson (1970-) Prélude et funk Prélude Funk Intèrprets: Naama Caspo-Goldstein / Lucía Cristóbal Melgar Laia Haro Catalan / Júlia Solà Cabrera

Preu: Gratuït

Dijous
17/11/2022
NOU
CONCERT MIGDIA NADAL DE ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA

Dijous de 12.00 a 14.00 hores

15 de desembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

L’Orquestra ens ofereix com és costum el concert d’estiu en horari matinal. Fundada per Joan Pàmies l’any 1986, s’ha mantingut fidel als seus principis fundacionals durant els seus 35 anys de trajectòria. L’OCC dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d’altres noms ja consagrats; ofereix als creadors de l’avantguarda musical la possibilitat d’estrenar les seves produccions i impulsar el seu coneixement i treballa també en la difusió de les obres de Mestres del passat.

Preu: Gratuït

Dijous
15/12/2022
NOU
DIVERSITATS CULTURALS (Navas Groove): THE SWING CATS

Dijous de 19.30 a 20.30 hores

10 de novembre de 2022

Espai: FORA CENTRE

Després del seu primer disc (“Saphie Wells & The Swing Cats” 2016), i haver participat en diversos festivals de talla així com reconegudes sales Internacionals, el quartet de Barcelona vol continuar repartint la seva música presentant la seva proposta més personal, evocant les grans veus i compositors de jazz dels anys 30 i 40 del segle passat, garantint una vetllada de bona música en immillorable companyia. La formació amb Saphie Wells al capdavant, ofereixen una de les propostes vocals més versàtils i seductores que han aparegut en el panorama jazzístic del país. Intèrprets: Marc Masagué, guitarra; Joan Subirats, saxo i clarinet; Pere Loewe, contrabaix i Saphie Wells, veu.

Preu: Gratuït

Dijous
10/11/2022
NOU
DIVERSITATS CULTURALS: SERGI ESTELLA

Dijous de 19.30 a 21.00 hores

24 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Sergi Estella és el one man band (home orquestra) de Rubí que toca la bateria amb els peus mentre rasca instruments fets per ell mateix, com ara una escombra elèctrica o una guitarra que raja vi. La música de Sergi Estella beu d’estils com el blues i el folk, riffs estripats i ritmes pantanosos interpretats amb instruments casolans, aconseguint un llenguatge autèntic i únic. Després de la gran rebuda del seu primer treball “Ho superes i et fots” (2017), un disc impregnat d’un humor àcid i a vegades absurd, actualment Sergi Estella està presentant el seu segon àlbum “Blood Like Wine” (2021), deu cançons també a les acaballes del blues i el folk, aquest cop si, en anglès. No us podeu perdre el directe de Sergi Estella, un directe sorprenent, explosiu i únic, un one man band amb totes les lletres que no deixa a ningú indiferent. Intèrpret: Sergi Estella

Preu: Gratuït

Dijous
24/11/2022
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud