Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

NOU
VIU LA MÚSICA: RESOPHONIC CHINO & THE BIG BET (Dj 19h)
Logo de l'activitat VIU LA MÚSICA: RESOPHONIC CHINO & THE BIG BET (Dj 19h)

Dijous de 19 a 20 hores

18 d'abril de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Herman Serna “el Chino”, es un dels protagonistes de l'escena de Blues i Swing de Barcelona. Un guitarrista excepcional, amb l'estil slide, (tub que es desllaça per sobre les cordes i produeix sons distorsionant)  molt utilitzada al blues, swing. Acompanyat per Rod Deville al contrabaix i Giggs Nother a la bateria, un trio que ja ha deixat empremta en sales i festivals de tota Espanya i Europa amb el seu explosiu directe i el seu carisma en l'escenari, capaços d'enlluernar al públic més exigent.

Gènere: Blues, Swing, Jazz, Tango, 


Activitat amb inscripció prèvia / taquilla inversa

Preu: Gratuït

Dijous
18/04/2024
NOU
ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA (Dv 12h)
Logo de l'activitat ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA (Dv 12h)

Divendres de 12 a 13 hores

19 d'abril de 2024

Espai: SALA D'ACTES

L’Orquestra ens ofereix com és costum el concert de primavera en horari matinal. Fundada per Joan Pàmies l’any 1986, s’ha mantingut fidel als seus principis fundacionals durant els seus 35 anys de trajectòria. L’OCC dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi; col·labora amb solistes novells del país al costat d’altres noms ja consagrats; ofereix als creadors de l’avantguarda musical la possibilitat d’estrenar les seves produccions i impulsar el seu coneixement i treballa també en la difusió de les obres de Mestres del passat.

Intèrprets: Orquestra de Cambra catalana

Direcció: Joan Pàmies, director


Activitat gratuïta amb inscripció. Aforament limitat.

Preu: Gratuït

Divendres
19/04/2024
NOU
VIU LA MÚSICA: DONES DE L'ÒPERA (Dj 19h)
Logo de l'activitat VIU LA MÚSICA: DONES DE L'ÒPERA (Dj 19h)

Dijous de 19 a 20 hores

25 d'abril de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Una tarda dedicada a les dones i a la seva veu, especialment a la corda de soprano lírica, amb la seva agudesa i el seu timbre brillant, perfecte per papers dramàtics. Acompanyada de la Mezzosoprano amb una veu més greu. Aquesta combinació de veus les gaudirem de la mà de les integrants de la Petita Companyia Lírica de Barcelona, Romina Krieger i Caitlin Redding, les quals ens delectaran amb àries i duos de grans òperes com: Les Noces de Figaro de Mozart, Carmen de Bizet, Els contes de Hoffmann d’Offenbach entre d’altres…al piano la Mestra Elke Sanjosè.


Intèrprets: Romina Krieger, soprano; Caitlin Redding mezzosoprano i Elke Sanjosé, pianista

Obres de: W.A. Mozart , F.Chopin , C. Debussy 


Activitat amb inscripció / Taquilla inversa

Preu: Gratuït

Dijous
25/04/2024
NOU
CONCERT DIVERSITATS: MASSARA TAORE (Dj 19.30h)
Logo de l'activitat CONCERT DIVERSITATS: MASSARA TAORE (Dj 19.30h)

Dijous de 19.30 a 21h

9 de maig de 2024

Espai: SALA D'ACTES

Vine a gaudir de la música amb Massara Traoré que desenvolupa un directe amb potència escènic, i molt participatiu. La cantant burkinesa s’acompanya de diversos músics de Burkina Faso i Mali (Adama Kone, Kalildaf Sangare-Vieux, Omar Diadji), i també el cubà Papa Orbe juntament amb la ballarina Marta Casado. Deixa’t seduir per la música africana d’arrel tradicional, en el marc del cicle Diversitats culturals de Navas, en plena setmana de la Festa Major del barri.

Gènere: world music, soul, jazz i música moderna.

Activitat gratuïta amb inscripció i aforament limitat.

Preu: Gratuït

Dijous
09/05/2024
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud