Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONCERTS)

NOU
CHANSON QUEER. ALESSIO ARENA I ISABELLE LAUDENBACH. (Dj 19h)
Logo de l'activitat CHANSON QUEER. ALESSIO ARENA I ISABELLE LAUDENBACH. (Dj 19h)

Dijous de 19 a 20.30 hores

8 de juny de 2023

Espai: SALA D'ACTES

En la història de la música popular i d'autor, del cançoner francès ha estat capdavanter i referent per la resta de cultures, assimilant el cant a una mena de poesia més acurada, acollint en el seu repertori temes i arguments que mai havien estat cantats. La cançó francesa es sinònim d’elegància, sensualitat i romanticisme. Entre els molts tabús es troba, per descomptat, el de les dissidències sexuals. En aquest recorregut per les llums i ombres de la Chanson Française, la guitarrista Isabelle Laudenbach i l'escriptor cantant Alessio Arena recuperen les representacions de l'amor en totes les seves variables, desgranant un rosari de tendresa i resistència: de Aznavour a Jacques Brel, de Yves Montand a Dalida.

Intèrprets: Isabelle Laudenbach, guitarra i Alessio Arena, veu

Gènere: chanson française


Activitat amb taquilla inversa i inscripció.

Preu: Gratuït

Dijous
08/06/2023
NOU
DIVERSITATS CULTURALS: ADELINE (Dj 19h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS CULTURALS: ADELINE (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 hores

22 de juny de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Guitarra en mà, la cantautora francesa establerta a Barcelona, Adeline, us farà gaudir del seu art des de l'interior de l'ànima. Després d'haver viscut a Anglaterra, on va gravar i publicar un àlbum de cançons originals (francès i anglès), es va mudar a Barcelona fa onze anys. El repertori actual de inclou cançons pròpies, covers i en aquesta ocasió posarà l'accent a la música del seu país natal. Amb la seva gran veu, Adeline és capaç de transmetre al mateix temps dolçor i sensibilitat amb força i energia.


Intèrpret: Adeline, guitarra i veu

Gènere: rock/pop acústic / cançó francesa


Activitat amb taquilla inversa i inscripció

Preu: Gratuït

Dijous
22/06/2023
NOU
DIVERSITATS CULTURALS: LES INFANTS TERRIBLES (Dj 19h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS CULTURALS: LES INFANTS TERRIBLES (Dj 19h)

Dijous de 19.30 a 21 hores

15 de juny de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Les Infants Terribles, arribaran al barrí de Navas per sacsejar el cicle “Diversitats” amb un directe enèrgic amb clàssics de la cançó francesa, el trio de corda d’estil Manouche “Gypsy jazz”, emmarcat dins el Swing i recullen en bona part l’herència del famós guitarrista d’arrel gitana de l'àrea de París, Django Reinhardt.

 

Intèrprets: Pierre-Arnaud Bourhis, veu i guitarra; Vicenç Miravet, baix i Josselin Conté, guitarra solista.

Gènere: chanson française / manouche


Activitat amb taquilla inversa i inscripció

Preu: Gratuït

Dijous
15/06/2023
NOU
SANT JORDI JAZZ: EL BOSQUE - EDU CABELLO QUARTET (Dj 19.30h)

Dijous de 19.30 a 20.30 hores

20 d'abril de 2023

Espai: Aula per defecte

“El Bosque” és un projecte artístic que combina música i arts plàstiques en un concert amb pintura en viu. Té com a eix central una història de ficció, en la qual un personatge sense nom s'enfronta a un problema crucial en la seva vida. Cadascuna de les escenes d'aquesta història es correspon amb una composició musical original, formant una suite de 7 parts. L'absència de llenguatge parlat atorga a l'espectador una gran llibertat d'interpretació. 

Intèrprets: Edu Cabello, saxofon alt, flauta travessera i composició; Eddie Mejía, guitarra; Adrià Claramunt, bateria; David Muñoz, contrabaix i Irene Solé, artista plàstica.


Activitat amb taquilla inversa i inscripció

 

Preu: Gratuït

Dijous
20/04/2023
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud