Tallers Culturals (SALUT I CREIXEMENT PERSONAL)

NOU

AUTOMAQUILLATGE INICIACIÓ

Dijous de 18.30 a 20 h

Del 4 d'Octubre de 2018 al 22 de Novembre de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Aprèn diferents trucs bàsics de maquillatge i ressalta la teva bellesa. Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 48,30 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre, al correu ccnavas@bcn.cat o trucant al 93 349 35 22.
NOU

COR I CERVELL AL SERVEI DE L'AUTOESTIMA

Dimarts de 19 a 21 h

Del 2 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: AULA 3

Professor/a: BOÓ FERNANDEZ DE CASTRO, CARME

En aquest taller treballarem des d'una perspectiva avantguardista, vinculada a les neurociències, la relació entre cervell i cor per al desenvolupament i millora de l’autoestima.

Preu: 91,90 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

ENTRENA LA MEMÒRIA AMB LES MANDALES

Dimarts de 10.30 a 12 h

Del 2 d'Octubre de 2018 al 4 de Desembre de 2018

Espai: SALA DE REUNIONS

Professor/a: CASTEJÓN ANDREU, ELISABET

A través de la relaxació que proporciona la pintura, exercitarem la memòria amb instruccions definides per arribar a completar i acolorir el propi mandala. Cal dur una capsa de 36 llapis de colors.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre, al correu ccnavas@bcn.cat o trucant al 93 349 35 22.
NOU

EXERCICI SALUDABLE EN FIBROMIÀLGIA I FATIGA CRÒNICA

Dimecres de 12 a 13.30 h

Del 3 d'Octubre de 2018 al 5 de Desembre de 2018

Espai: AULA 1

Professor/a: DOMINGUEZ, ROSA

Farem exercicis adaptats per les persones amb aquestes malalties. Podràs veure com l’exercici suau és necessari per a augmentar la mobilitat articular, disminuir la tensió muscular, educar el control postural, millorar la força muscular, la flexibilitat i el to cardiovascular.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat