Tallers Culturals (SALUT I CREIXEMENT PERSONAL)

NOU

AUTOESTIMA, TRANSFORMACIÓ I CANVI

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

Del 15 de Gener de 2019 al 19 de Març de 2019

Espai: AULA 3

Professor/a: BOÓ FERNANDEZ DE CASTRO, CARME

En moltes ocasions els canvis ens produeixen por i provoquen indecisions que s'allarguen en el temps i també ens impedeixen desenvolupar els nostres talents en plenitud i apropar-nos a les nostres metes. D'altra banda els processos de transformació no s'entenen ni es desenvolupen de la mateixa manera que un canvi. En el taller aprendrem les diferències entre les dues coses per poder gestionar de forma òptima el sentit de la vida i la seva evolució. Abordarem la gestió del canvi des d'una perspectiva àmplia, tenint en compte la personalitat, les emocions, els talents i competències, els desitjos i necessitat respecte al canvi Objectiu: Aprendre a gestionar els canvis i les transformacions ja siguin escollits o necessaris, sense pati, sinó gaudint d'aquest procés, aconseguint quotes de satisfacció vital en tots els aspectes, vencent la por a deixar la zona de comoditat. Continguts - Diferència entre canvi i transformació. Abordar el canvi des d’una perspectiva general. - El canvi des de qüestions concretes com les àrees vitals: pràctica, intel·lectual, emocional, espiritual i també en l'àrea de la salut. - Personalitat i pensament, com influeixen en els canvis. - El poder de la intenció, que ens ajuda a aconseguir el que desitgem - Intenció, propòsit i èxits, crear el futur triant canvis saludables - Aprendre a decidir (dubte raonable dubte parasitària) - Autoestima i gestió del canvi

Preu: 91,90 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ENTRENA LA MEMÒRIA AMB LES MANDALES

Dimarts de 10.30 a 12 h

Del 8 de Gener de 2019 al 12 de Març de 2019

Espai: SALA DE REUNIONS

Professor/a: CASTEJÓN ANDREU, ELISABET

A través de la relaxació que proporciona la pintura, exercitarem la memòria amb instruccions definides per arribar a completar i acolorir el propi mandala. Cal portar una capsa de 36 llapis de colors.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

EXERCICI SALUDABLE EN FIBROMIÀLGIA I FATIGA CRÒNICA

Dimecres de d''11.30 a 13 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: AULA 1

Professor/a: DOMINGUEZ, ROSA

Aquest és un taller en el que les persones amb aquestes malalties puguin augmentar la mobilitat articular, disminuir la tensió muscular, educar el control postural, millorar el nivell físic de força muscular, flexibilitat i cardiovascular. I per últim, crear hàbits estructurats de la pràctica esportiva. Metodologia: Avaluació inicial del grup a nivell físic, treball progressiu i adaptat en la pràctica física i avaluació contínua i final de cada persona.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

EXERCINT LA MENT Grup A (dc 18h)

Dimecres de 18 a 19.30 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: TALLER 1

Professor/a: CASTRO HERNANDEZ, MARIBEL

Curs pensat per a la gent preocupada pels oblits i les pèrdues de memòria. Es treballaran tècniques i recursos que faran perdre la por i facilitaran una millor qualitat de vida.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat