Tallers Culturals (SALUT I CREIXEMENT PERSONAL)

NOU

AUTOMAQUILLATGE AVANÇAT

Dijous de 18.30 a 20 h

Del 12 d'Abril de 2018 al 24 de Maig de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Aprèn les noves tècniques i tendències de maquillatge (el contouring, whisking, baking, strobing, etc.). Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 48,30 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

AUTOMAQUILLATGE INICIACIÓ

Dijous de 20 a 21.30 h

Del 12 d'Abril de 2018 al 24 de Maig de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Ressalta la teva bellesa i aprèn diferents trucs per a cada tipus de rostre. Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 48,30 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CRIMINOLOGIA

Dilluns de DE 20 A 21 H

Del 9 d'Abril de 2018 al 11 de Juny de 2018

Espai: AULA 3

Professor/a: CERVELLO POMAR, SARA

Descobreix aquesta ciència que ajuda a explicar quins són els factors genètics, psicològics, psicopatològics, ambientals i culturals més rellevants perquè una persona pugui arribar a cometre un delicte o un crim.

Preu: 36,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ENTRENA LA MEMÒRIA AMB LES MANDALES

Dimarts de 10.30 a 12 h

Del 10 d'Abril de 2018 al 12 de Juny de 2018

Espai: SALA DE REUNIONS

Professor/a: CASTEJÓN ANDREU, ELISABET

A través de la relaxació que proporciona la pintura, exercitarem la memòria amb instruccions definides per arribar a completar i acolorir el propi mandala. Cal portar una capsa de 36 llapis de colors.

Preu: 62,05 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat