Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ITINERARIS)

NOU
BARRI DE SANT ANDREU (Dv 10.30h)

Divendres de 10.30 a 12.30 h

31 de Maig de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

MOLT IMPORTANT ? Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. ? Preu per itinerari: 11.75 € ? A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. ? L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. ? És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. ? En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Coneixerem el nucli antic de Sant Andreu del Palomar, passejant pel seus vials principals, Rambla Fabra i Puig i Gran de Sant Andreu, coneixent la història del barri, els seus edificis més representatius i els establiments singulars. Punt de trobada: Sortida estació metro Fabra i Puig (sortida tocant a Rambla Fabra i Puig)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Divendres
31/05/2019
NOU
DESCOBRINT EL SOT DEL BAC (Ds 10 h)

Dissabte de 10 a 13 h

4 de Maig de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

MOLT IMPORTANT ? Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. ? Preu per itinerari: 11.75 € ? A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. ? L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. ? És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. ? En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. En aquest itinerari coneixerem el Sot del Bac, una petita vall que havia estat un lloc emblemàtic dels escaladors i excursionistes catalans amb roques com les Dues Germanes o el Tap de Xampany. Es tracta d'una agradable passejada entre la vall del Congost i els Cingles de Bertí que acabarà amb el premi d'un bonic salt d'aigua i unes magnífiques vistes al massís del Montseny. Sortirem de l'Estació de tren del Figaró per començar una ruta fàcil amb certa pendent i camins de fàcil trànsit fins arribar al Salt d'Aigua. A partir d'aquí si que hi ha un ascens més dur però fàcil per gaudir de les vistes al Montseny i als Cingles de Bertí. Dificultat: Mitjana – Camins fàcils però amb certa pujada Punt de trobada: Estació Renfe Figaró.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
04/05/2019
NOU
L'EMERGÈNCIA SANITÀRIA A LA GUERRA CIVIL A BARCELONA (Ds 10h)

Dissabte de 10 a 12.30 h

8 de Juny de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

MOLT IMPORTANT ? Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. ? Preu per itinerari: 11.75 € ? A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. ? L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. ? És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. ? En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Amb l'esclat de la Guerra Civil, els hospitals barcelonins van haver d'assistir els soldats ferits al front, els ferits dels bombardejos i els refugiats que arribaven d'arreu de la península. En aquest itinerari veurem hospitals provisionals, innovacions mèdiques, iniciatives de política de sanitat, recursos davant els refugiats i l'exili. Un visió diferent de la guerra a la ciutat. Punt de trobada: Els Jardinets de Gràcia, davant l'escultura l'Empordà.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
08/06/2019
NOU
QUAN ES PARLAVA HEBREU A BARCELONA (Dc 10h)

Dimecres de 10 a 12.30 h

8 de Maig de 2019

Espai: FORA CENTRE

MOLT IMPORTANT ? Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. ? Preu per itinerari: 11.75 € ? A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. ? L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. ? És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. ? En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Itinerari pels dos Calls de Barcelona. Explicarem la història dels jueus de Barcelona; com i per què els nostres avantpassats els van matar i expulsar de la ciutat. Ni menjaven nadons cristians per Pasqua ni van enverinar amb la pesta negra els pous cristians .La trista història d'una comunitat de veïns massacrada per les seves diferències religioses i per determinats interessos econòmics. Punt de trobada: Plaça Sant Iu (entrada Museu Marès)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dimecres
08/05/2019
  Anterior    1  2    Següent  

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud