Tallers Culturals (ITINERARIS)

NOU

BARCELONA I CINEMA

Diumenge de 10.30 a 12.30 h

17 de Juny de 2018

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Barcelona és un dels principals platós cinematogràfics del món i també el lloc on es va gravar la primera pel•lícula d’Espanya. Repassarem els escenaris i les anècdotes d’ alguns dels títols més coneguts com: REC, Vicky Cristina Barcelona, El Perfum, etc.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CIUTAT I LITERATURA: RUTA LA CATEDRAL DEL MAR

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

26 de Maig de 2018

Espai: FORA CENTRE

Itinerari basada en el best seller d’Ildefonso Falcones, “La Catedral del Mar”, on descobrirem una apassionant ruta pels misteris de la Barcelona Medieval. Més enllà de l’acció trepidant del llibre, al llarg de l’itinerari es tracten diferents aspectes sobre la història, la forma urbana, la societat i la vida quotidiana de la ciutat medieval.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CIUTAT I LITERATURA: RUTA MERCÈ RODOREDA

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

12 de Maig de 2018

Espai: FORA CENTRE

Repassarem els fets definitoris de la guerra i la postguerra a Barcelona, amb un objectiu ben clar: entendre la literatura de Mercè Rodoreda com, entre altres coses, un formidable testimoni d’una tragèdia col•lectiva. L’itinerari és una aproximació per entendre com i per què “La plaça del Diamant” s’ha convertit en un document literari indefugible.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DEL RITZ A LA CASA DE LES PUNXES: UNA RUTA PEL C. ROGER DE LLÚRIA

Dissabte de 10.30 a 13 h

2 de Juny de 2018

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

Recorrerem el carrer Llúria des del seu inici a la Plaça Urquinaona per descobrir, diferents cases modernistes, hotels amb història, edificis viatgers, passatges amb encant, esglésies i convents, i també piscines urbanes.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat