Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ITINERARIS)

NOU
BARRI DEL BORN. TRADICIONS I LLEGENDES (Dv 10.30 h)

Divendres de 10.30 a 12.30 h

13 de desembre de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

MOLT IMPORTANT Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. Preu per itinerari: 11.75 € A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Punt de trobada: Fossar de les Moreres (al costat del peveter) El Born es va desenvolupar al voltant de l'església de Santa Maria del Mar i es va convertir en un dels sectors més actius i cosmopolites de la ciutat. Coneixerem millor la història, les tradicions i el patrimoni d’un dels barris amb més personalitat de Barcelona.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Divendres
13/12/2019
NOU
LA BARCELONETA, MÉS ENLLÀ DEL MAR (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13 h

30 de novembre de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

MOLT IMPORTANT Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. Preu per itinerari: 11.75 € A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Punt de trobada: Pla de Palau La Barceloneta ha estat sempre el barri mariner, el barri dels pescadors. Però no només això. També va ser un barri eminentment obrer i industrial, que va acollir grans fàbriques i va viure revolucions i bullangues. Vine a veure i descobrir la història del barri.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
30/11/2019
NOU
RUTA PER LA BARCELONA MAÇÒNICA (Dv 10.30h)

Divendres de 10.30 a 13 h

4 d'octubre de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

MOLT IMPORTANT Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. Preu per itinerari: 11.75 € A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Punt de trobada: Psseig Sant Joan, 26. Davant entrada Biblioteca l'Arús. Què és la maçoneria? On estan els seu orígens? Quins han estat els maçons barcelonins més il•lustres? I on podem seguir les seves pistes? Descobreix tot això i molt més amb la ruta de la Barcelona maçònica.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Divendres
04/10/2019
NOU
VISITA AL PARC DE LA CIUTADELLA: HISTÒRIA I PATRIMONI (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

16 de novembre de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

MOLT IMPORTANT Cal inscripció prèvia per cadascun dels itineraris. Preu per itinerari: 11.75 € A partir de 7 dies abans de la data d’inici de l’itinerari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la l’itinerari per no arribar al mínim de places establertes. És imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En funció de la previsió meteorològica, el dia de la sortida es pot veure modificat. Punt de trobada: Arc de Triomf (pas de l’Arc) Aquesta visita guiada ens permetrà conèixer la història d'una part de la ciutat medieval i moderna, el seu patrimoni arquitectònic i alguns dels seus misteris.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
16/11/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud