Tallers Culturals (ITINERARIS)

NOU

CIUTADELLA, PARC CIENTÍFIC

Dissabte de 10.30 a 13 h

12 de Gener de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

L'any 1872, l'Ajuntament de Barcelona va aprovar un pla per transformar l'espai que ocupava la Fortalesa de la Ciutadella en un parc públic. El mestre d'obres Josep Fontserè i Mestres va ser l'encarregat de dibuixar un gran espai “natural” que oferís ciutadania un lloc de lleure, esbarjo i descans però també un lloc per aprendre les qüestions necessàries per la vida moderna, tan canviant en aquella època. Així, des de ben al principi, el Parc de la Ciutadella va ser concebut com un parc per educar, o adoctrinar, la població en conceptes científics i tècnics, per tal de preparar-los pel nou món d'electricitat i ferrocarrils.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

EXCURSIÓ DE SITGES A VILANOVA

Dissabte de 10 a 13 h

16 de Febrer de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: CARANDELL BARUZZI, MIQUEL

Des de l’estació de Sitges, tot seguint el GR-92, farem un recorregut que ens portarà fins a Vilanova. Al llarg de l’itinerari passarem per una costa abrupta plena de petites cales amagades i racons deserts fins a arribar a la platja del Far de Vilanova, on podem agafar el tren de tornada.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat.
NOU

MISTERI, LLEGENDES I HISTÒRIA OCULTA DE BARCELONA

Dissabte de 18 a 21 h

19 de Gener de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Els carrers de Barcelona amaguen una història terrorífica plena de fantasmes, esperits, ànimes en pena, heretges, vampirs i assassins implacables. Aquesta ruta ens permetrà recórrer els racons més obscurs de la ciutat i conèixer els episodis més dramàtics que han esdevinguts als seus vials. Reviurem una part de la història poc coneguda de la ciutat i ens endinsarem en alguns dels misteris i de les històries més sagnants i esgarrifoses que han succeït a Barcelona.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

RUTA BARCELONA MEDIEVAL

Dimarts de 10.30 a 13 h

12 de Febrer de 2019

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

En aquest itinerari coneixerem el patrimoni i la història medieval de la ciutat de Barcelona.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat.
  Anterior    1  2    Següent  

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat