Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
APRENEM A FER TOFU (Dt 18.30h)

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

18 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ZERO WASTE, BCN

A partir del llegum de soja en farem una beguda vegetal que alhora aprendrem com aprofitar-la per a fer-ne tofu casolà. Així evitarem envasos innecessaris i podrem controlar els ingredients que afegim en cada part del procés. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material.
Dimarts
18/02/2020
NOU
AUTOMAQUILLATGE INICIACIÓ (Dj 18.30)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 30 de gener de 2020 al 6 de febrer de 2020

Espai: TALLER 4

Professor/a: MUNDET, ANNA

Aprèn diferents trucs bàsics de maquillatge i ressalta la teva bellesa. Cal dur tot el maquillatge que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material.
Dijous
30/01/2020
Dijous
06/02/2020
NOU
AUTOMAQUILLATGE TENDÈNCIES DE PRIMAVERA (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 20 de febrer de 2020 al 27 de febrer de 2020

Espai: TALLER 4

Professor/a: MUNDET, ANNA

Per a gent amb nocions de maquillatge. Vine i descobreix les tendències que es portaran aquesta primavera! Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material.
Dijous
20/02/2020
Dijous
27/02/2020
NOU
BACALLÀ ESSENCIAL (Dv 18.30h)

Divendres de 18.30 a 21 h

Del 28 de febrer de 2020 al 6 de març de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Seminari on t'ensenyarem tot el que necessites saber sobre el més versàtil dels peixos. Aprendrem, a través de diferents receptes, a fer brandada, els autèntics bunyols de bacallà de Quaresma, a fer el pil pil d’una forma fàcil i entenedora, i diverses salses per fer-lo fregit con el ajoarriero. Aprendrem a cuinar les kokotxes i t'explicarem totes les parts que conformen el bacallà i com dessalar-lo adequadament. En definitiva, un taller molt complert per a autèntics amants d’aquest singular peix. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 23,00 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 15,00 € per material.
Divendres
28/02/2020
Divendres
06/03/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud