Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
CUINEM AMB CEREALS SENSE GLUTEN (ECO) (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

Del 4 d'abril de 2019 al 11 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Cada cop hi ha més persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. No poder consumir gluten comporta no poder menjar la majoria de pans, els productes de brioxeria i la pasta de blat tant quotidiana en el nostres àpats. Tothom hauria de reduir el seu consum? Us proposem aquest taller per a intentar respondre i aclarir tots els dubtes respecte el gluten. Aprendrem a cuinar plats saludables amb diferents cereals sense gluten (mill, blat de moro, blat sarraí, quinoa ...). Veurem receptes, fàcils i gustoses tant per a introduir al dia a dia o per si tenim convidats amb intolerància. Si teniu intolerància o al·lèrgia a algun altre aliment, digueu-nos-ho i ho tindrem en compte. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola. NOTA IMPORTANT: Les receptes estaran lliures de gluten, encara que NO es pot assegurar l’eliminació de traces, per possibles contaminació creuades.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
04/04/2019
Dijous
11/04/2019
NOU
CUINEM EN FAMILIA DE 5 A 8 ANYS GRUP B (ECO) (Dj 17.30h)

Dijous de 17.30 a 18.30 h

Del 9 de Maig de 2019 al 16 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ? L’infant ha d’anar acompanyat per una persona adulta. En aquest taller, aprofitem la curiositat que tenen els infants i, a través la cuina i de forma senzilla, a tractar l’experimentació amb aliments. Deixarem que els petits reconeguin i experimentin textures, colors, olors i sabors. Farem plats fàcils i divertits per cuinar junts, amb la implicació de la família, per a promocionar l’alimentació saludables. Amb el nostre receptari volem aportar idees per tal de promocionar el consum de cereals, llegums i verdures, així com reduir els sucres refinats i els greixos saturats. Elaborarem des de tartaletes de fruites i pastissos a crestes de verdures i hamburgueses de llegums. Utilitzarem aliments de proximitat, de temporada i ecològics. Cal portar davantal i carmanyola!

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
09/05/2019
Dijous
16/05/2019
NOU
CURS INTENSIU DE LA TÈCNICA "SMOKE" (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 25 d'abril de 2019 al 2 de Maig de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Curs ideal per a les amants de la tècnica smoke, la farem de diferents maneres, tècniques i colors per descobrir diferents resultats. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
25/04/2019
Dijous
02/05/2019
NOU
CURS INTENSIU DE MAQUILLATGES D'ESTIU (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 30 de Maig de 2019 al 6 de Juny de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

En aquest curs t’ensenyarem automaquillatge especial per l’època d’estiu, productes i tècniques especifiques pels dies de calor. També treballarem tendències. No deixis de provar-les!. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions). El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
30/05/2019
Dijous
06/06/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud