Tallers Culturals (CUINA I GASTRONOMIA)

NOU

BROQUETES

Divendres de 17 a 19 h

Del 13 de Juliol de 2018 al 20 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MIR CALAFAT, AINA

Les broquetes les podem trobar per tot el món i en aquest curs aprendrem a fer-les de diferents formes, passant per les broquetes satay d’Indonesia, el yakitori japonès, el Kebap de l’índia i Pakistan, entre moltes altres. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 24,41 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CREMES FREDES

Divendres de 19.15 a 21.15 h

6 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MIR CALAFAT, AINA

Aprendrem a fer cremes que puguem emportar-nos a la platja dintre d’una ampolla, i no necessitarem res més per passar un bon dia. Farem el gaspatxo diferent, una sopa de meló i cogombre o un ajo blanco d’avellanes entre altres. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 12,20 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINA ASIÀTICA ESSENCIAL I WOK

Dimecres de 17.30 a 19.30 h

Del 27 de Juny de 2018 al 18 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

La cuina asiàtica es molt extensa i variada. Cuinarem al wok, farem samosas, xutneys, arrossos orientals molt aromàtics i saborosos, sushi i també cuinarem amb diferents currys i especies diverses… No t’ho pots perdre!!! Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 51,80 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINA EXPRÉS AMB VERDURES I FRUITES D'ESTIU (ECO)

Dijous de 19 a 21 h

Del 5 de Juliol de 2018 al 12 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Amb la calor de l'estiu, ve de gust aliments que ens refresquin, però el que menys ganes tenim és d’entrar a la cuina. Per això en aquest curs, a partir de verdures i fruites d’estiu, veurem solucions ràpides amb elaboracions senzilles, econòmiques i amb poca utilització de fogons sense deixar de ser plats saludables i nutritius. Utilitzarem aliments de temporada, proximitat i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 26,40 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat