Logo del centre cívic

Tallers Culturals (CUINA I GASTRONOMIA)

NOU
BENVENUTI AL SUD de Luca Miniero ZABAIONE A LA NARANJA E COINTREAU (Dss 10.30h)
Logo de l'activitat BENVENUTI AL SUD de Luca Miniero ZABAIONE A LA NARANJA E COINTREAU (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 hores

9 de març de 2024

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: SANDRINO, SARA

CICLE PANE, CINEMA E FANTASIA


Es pot realitzar tot el cicle complert o triar només alguna de les sessions.

 

Quan en escenes cinematogràfiques veiem moments de “taula”, aquests moments en diuen molt sobre el país, la societat, la cultura... On més clar ho veiem es en les pel·lícules que succeeixen a Itàlia, a través de la cuina ens explica la vida dels protagonistes, les relacions amb el territori, la gent, el plaer de menjar rodejat d’amics, família… En aquest cicle prepararem 3 receptes clàssiques i populars italianes i veurem com es converteixen en protagonistes d’un llargmetratge.


  • BENVENUTI AL SUD de Luca Miniero ZABAIONE A LA NARANJA E COINTREAU

     

    Hi ha moltes històries i llegendes sobre l’origen del zabaione: una es remunta al 1471 i es vincula a les aventures del capità Giovan Paolo Baglioni que, acampat a les portes de Reggio Emilia i a falta de provisions, va fer preparar pels seus soldats una sopa amb els ingredients que va aconseguir recuperar: ous, sucre i vi. Una altre història ens porta a Torí, on es diu que el zbaione es va crear a finals del segle XVI en honor a Baylón, patró dels pastissers. 


SUPLEMENT MATERIAL: 4€

Preu: 18,76 € (IVA inclòs)

Dissabte
09/03/2024
NOU
MONA TRADICIONAL DE PASQUA (Dv 18h)
Logo de l'activitat MONA TRADICIONAL DE PASQUA (Dv 18h)

Divendres de 18 a 20.30 hores

15 de març de 2024

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En aquest seminari aprendrem a preparar la tradicional Mona de Pasqua, un dolç exquisit amb arrels profundes en la nostra cultura. Descobreix els secrets d'una massa de brioix perfectament esponjosa i aprèn a crear una mona que sorprendrà i delitarà a tots.

 

Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT MATERIAL: 8 €


 


Preu: 15,60 € (IVA inclòs)

Divendres
15/03/2024
NOU
SALSES SALUDABLES (Dll 11h)
Logo de l'activitat SALSES SALUDABLES (Dll 11h)

Dilluns d'11 a 13 hores

25 de març de 2024

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

En aquesta sessió d’un dia, us guiarem a través de la creació de salses delicioses, totalment saludables i veganes (i per tant també aptes per persones amb intoleràncies o al·lèrgies a ous i làctics). Descobreix com preparar una salsa cremós a de coliflor que no té res a envejar a la beixamel, o una delícia de colors vibrants i textures com al salsa de nous i pebrot vermell. Aprendrem tècniques simples per potenciar els sabors sense comprometre la salut ni l’ètica, potenciant la creativitat i jugant amb textures i sabors. Al final farem un tast! Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT DE MATERIAL: 4€

Preu: 12,50 € (IVA inclòs)

Dilluns
25/03/2024
NOU
TALLER INCLUSIU: CRESTES DE LA XINA I DEL JAPÓ (Dc 18.30h)
Logo de l'activitat TALLER INCLUSIU: CRESTES DE LA XINA I DEL JAPÓ (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

3 d'abril de 2024

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

Veurem les diferències entre els tradicionals jaozi i les gyozas, i les prepararem des de zero, fent la nostra pròpia massa. Parlarem de diferents tipus de farcits i formes de tancar-les i algunes maneres de cuinar-ho. Després les prepararem i les tastarem!.


Taller inclusiu i accessible (mixt): Les dinàmiques estan pensades per a que hi puguin participar tot tipus de persones, també aquelles amb discapacitat visual, auditiva o de mobilitat. Si es sol·licita prèviament, també hi haurà intèrpret de llengua de signes.

 

Cal dur davantal, un taper ampla i un pot petit de vidre amb tapa.


SUPLEMENT MATERIAL: 4€

Preu: 12,50 € (IVA inclòs)

Dimecres
03/04/2024
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud