Logo del centre cívic

Tallers Culturals (CUINA I GASTRONOMIA)

NOU
APERITIU ITALIÀ (Dss 10.30h)
Logo de l'activitat APERITIU ITALIÀ (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 hores

28 d'octubre de 2023

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: SANDRINO, SARA

L’aperitiu es un gran clàssic a Italià i es la manera perfecte d’obrir boca abans d’un sopar o per gaudir dels temps en bona companyia. Si sempre prepares les mateixes tapes i et ve de gust innovar una mica, no et perdis aquest taller. En aquest curs cuinarem junts algunes tapes de diferents regions d’Italià i les combinarem amb vins catalans. Amants del menjar, del bon vi, dels nous sabors i combinacions en el paladar... us hi esperem! 


Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT MATERIAL: 6€

Preu: 18,30 € (IVA inclòs)

Dissabte
28/10/2023
NOU
ARROSSOS VEGANS (Dc 18h)
Logo de l'activitat ARROSSOS VEGANS (Dc 18h)

Dimecres de 18 a 20.30 hores

Del 4 d'octubre de 2023 al 11 d'octubre de 2023

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

A la nostra terra, els arrossos gairebé sempre porten peix, marisc o carn. En aquest seminari veurem maneres diferents de cuinar-lo sense fer servir cap ingredient d’origen animal. A cada sessió prepararem plats d’arròs de diferents tradicions i els tastarem. També farem una preparació dolça. 


Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT MATERIAL: 7€

Preu: 30,50 € (IVA inclòs)

Dimecres
04/10/2023
Dimecres
11/10/2023
NOU
CANELONS VEGANS (Dc 18h)
Logo de l'activitat CANELONS VEGANS (Dc 18h)

Dimecres de 18 a 20.30 hores

13 de desembre de 2023

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

Hi ha un debat sobre si els canelons són realment una recepta d’aprofitament de la carn d’olla de Nadal o si originàriament eren una recepta independent. Sigui com sigui, en aquest seminari prepararem dos tipus diferents de farcits de temporada per a canelons vegans i veurem com acompanyar-los amb salses i condiments deliciosos sense ingredients animals.


Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT MATERIAL: 5€

Preu: 15,25 € (IVA inclòs)

Dimecres
13/12/2023
NOU
CICLE D’APERITIU VEGÀ: CROQUETES UNIVERSALS (Dc 18h)
Logo de l'activitat CICLE D’APERITIU VEGÀ: CROQUETES UNIVERSALS (Dc 18h)

Dimecres de 18 a 20.30 hores

27 de setembre de 2023

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

En aquest taller parlarem d’aprofitament alimentari i veurem que parts dels aliments que acostumem a llençar també són comestibles. Aprendrem a fer croquetes ràpides sense làctics ni ou (i opcionalment sense gluten), d’una manera que ens permetrà aprofitar qualsevol resta de menjar que tinguem a la nevera i al rebost. Les personalitzarem al nostre gust i parlarem de maneres d’acompanyar-les. 


Cal dur davantal i tapers.


SUPLEMENT MATERIAL: 3€

Preu: 15,25 € (IVA inclòs)

Dimecres
27/09/2023
  Anterior123456Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud