Tallers Culturals (CUINA I GASTRONOMIA)

CUINA DE MERCAT GRUP A (Dc 17.30 h)

Dimecres de 17.30 a 19 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

INFORMACIÓ IMPORTANT El Suplement de material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participant i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. Farem receptes amb productes de mercat i de proximitat. Cuinarem amb ingredients de temporada. També aprendrem trucs per optimitzar els ingredients al màxim i guanyar temps i vistositat dels plats. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINA DE MERCAT GRUP B (Dc 19.15 h)

Dimecres de 19.15 a 20.45 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

INFORMACIÓ IMPORTANT * El Suplement de material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participant i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. Farem receptes amb productes de mercat i de proximitat. Cuinarem amb ingredients de temporada. També aprendrem trucs per optimitzar els ingredients al màxim i guanyar temps i vistositat dels plats. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre o trucant al 93 349 35 22.
NOU

CUINA DE TEMPORADA (Dll 10.30 h)

Dilluns de 10.30 a 12 h

Del 7 de Gener de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El Suplement de material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participant i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. Vine a gaudir de la cuina de temporada i aprèn a treure profit, presentar i preparar els diferents productes de temporada. Receptes per al dia a dia i per ocasions especials. Aquest és un taller molt complert on, a través de diverses receptes de cuina, aprendràs a treure profit dels productes de temporada i assolir grans resultats a la cuina. Cuinarem amb els productes que ens ofereix la temporada, t’ensenyarem a fer una bona preparació dels aliments, talls, trucs de cuina, metodologia de treball, presentació final dels plats, etc. En definitiva, farem tot tipus de receptes pel dia a dia, i per ocasions especials. Aprendràs a fer entrants freds, calents, plats principals de carns i peixos, postres, i fins i tot, aperitius. La cuina de temporada al teu abast! Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat