Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

NOU
TEATRE D'APROP: ESTOCOLMO MON AMOUR (Dv 19.30h)
Logo de l'activitat TEATRE D'APROP: ESTOCOLMO MON AMOUR (Dv 19.30h)

Divendres de 19.30 a 21 hores

23 de febrer de 2024

Espai: SALA D'ACTES

En un indret del sud d’Europa, uns mestres d’escola han comès un segrest. El cap màxim de l’operació (Senyor X) reuneix els segrestadors per informar-los d’una cosa important: han segrestat la persona equivocada. Cal, per tant, procedir a l’alliberament de l’ostatge. Quan es disposen a fer-ho, la imperícia dels segrestadors permet que la segrestada vegi el rostre d’un. Després d’això, només hi ha una manera d’assegurar-se que la víctima no els pugui denunciar: matar-la. Aleshores es desencadenen uns conflictes que posen al descobert les tragicòmiques misèries dels segrestadors.

  • Direcció: Maria Molino
  • Ajudant de direcció: Encarna Matamala
  • Repartiment: BEA – Eli Martin / JAVI– Ferran Simó / VICTOR – Josep Oller/ SANDRA - Marta Gil / SENYOR X – Miquel Allué / NATALIA – Andrea Morante/ ALEX – Ignasi Rovira
  • Gènere: Comèdia Negra
  • Idioma: Castellà
  • Traspunt: Joana Morales
  • Musica i Llums: Encarna Matamala

Inscripció prèvia / taquilla inversa


Preu: Gratuït

Divendres
23/02/2024

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud