Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

NOU
TEATRE D'APROP: DESCANSA EN PAU (Dv 19h)
Logo de l'activitat TEATRE D'APROP: DESCANSA EN PAU (Dv 19h)

Divendres de 19.00 a 21.00 hores

2 de juny de 2023

Espai: SALA D'ACTES

En Pau és un atractiu investigador secret, ha de resoldre un cas d’assassinat que porta de corcoll als Mossos d’esquadra, un succés tèrbol de la fosca ciutat on ens trobem. Atractives dones i sospitosos personatges intenten esguerrar la brillant feina de l’investigador. O potser no té res a veure aquesta història amb el que passarà a escena? Qui sap amb Vada Retro Teatre?

 

Companyia: Vada Retro Teatre

Intèrprets: vuit actrius/ actors

Gènere: Comèdia

Durada: 90 Minuts

Idioma: Català

Edat Recomanada: Totes Les Edats

Durada: 105 min


Activitat gratuïta amb inscripció. Taquilla inversa.

Preu: Gratuït

Divendres
02/06/2023
NOU
TEATRE D'APROP: LA BONA GERMANOR (Dv 19h)
Logo de l'activitat TEATRE D'APROP: LA BONA GERMANOR (Dv 19h)

Divendres de 19.00 a 21.00 hores

19 de maig de 2023

Espai: SALA D'ACTES

La “Bona Germanor" és l'escola que va fundar l'Avi Lluc. Formada per grandíssims professionals que continuen amb el seu llegat i els seus valors de pluralitat, respecte i tolerància i on regna la companyonia, la professionalitat i el bon ambient. Segur? Els problemes creixen quan des del Patronat retallen el pressupost, la directora està a punt de jubilar-se i els egos i les ombres fan que en aquest claustre volin les punyalades. Només l'Avi Lluc podrà solucionar les coses!

  • Companyia: Bakestei Teatre
  • Text i Direcció: Xavi Morató Actuen: Marga Loriente, Javier Petrirena, Jordi Piqué, Jóse Portolés, Sacra Romero i Juan Barranco.
  • Durada: 90 min
  • Idioma: castellà/català

Activitat gratuïta amb inscripció. Taquilla inversa.

Preu: Gratuït

Divendres
19/05/2023

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud