Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ARTS ESCÈNIQUES)

NOU
ARTS ESCÈNIQUES: IMPRO CON LIMÓN
Logo de l'activitat ARTS ESCÈNIQUES: IMPRO CON LIMÓN

Divendres de 19.30 a 20.45h

16 de setembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Espectacle de teatre improvisat per a tots els públics, on a través de les aportacions dels espectadors, els actors i actrius començaran a crear personatges i a filar trames i desventures, creant petites escenes teatrals. Durant el xou el públic proposarà també estils (western, ciència-ficció, musical…), diàlegs i llocs on tindran lloc les improvisacions. El resultat? un espectacle d’improvisació boig, divertit, fresc i amb un toc àcid. Actuen: Gerard Riu “El Titiritero de Morunys” / Javi Pastor “El Lechuguitas del Raval” / Héctor Joan “El ninja de SantaCo” / Amer Kabbani “El equilibrista Humilde” / Ana “La gamba afligida de la Verneda” / Ionai “El Matadracs de Torelló” /Jesus Soler “el profeta del sonido”

Preu: Gratuït

Divendres
16/09/2022
NOU
ARTS ESCÈNIQUES: LA BONA GERMANOR

Divendres de 19.00 a 21.00 hores

4 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

La Bona Germanor" és l'escola que va fundar l'Avi Lluc. Formada per grandíssims professionals que continuen amb el seu llegat i els seus valors de pluralitat, respecte i tolerància i on regna la professionalitat i el bon ambient.Segur? Els problemes creixen quan des del Patronat retallen el pressupost, la directora està a punt de jubilar-se i els egos i les ombres fan que en aquest claustre volin les punyalades. Només l'Avi Lluc podrà solucionar les coses! Text i Direcció: Xavi Morató Actuen: Marga Loriente, Javier Petrirena, Jordi Piqué, Jóse Portolés, Sacra Romero i Juan Barranco. Companyia: Bakestei Teatre Durada: 1h 30 min (aprox.) Idioma: castellà/català

Preu: Gratuït

Divendres
04/11/2022
NOU
ESPECTACLE FAMILIAR: DONES VALENTES (Per infants a partir de 6 anys)
Logo de l'activitat ESPECTACLE FAMILIAR: DONES VALENTES (Per infants a partir de 6 anys)

Divendres de 17.30 a 18.30h

23 de setembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

És temps de dones, Dones valentes. En aquest espectacle, ens endinsarem en la vida, trajectòria, aventures i desventures de diversos personatges femenins i contemporanis, que han deixat empremta. Com Dolors Aleu, Mercè Rodoreda, Mª Pepa Colomer o Joana Biarnés han fet història, superant tota mena de dificultats i destacant per tot allò que han aconseguit. Però no ens podem oblidar de dones anònimes, contemporànies seves, que tampoc no ho van tenir gens fàcil. I com és habitual en espectacles familiars de Sensedrama Teatre, comptarem amb participació del públic per a dur a terme algunes proves ben divertides. Text / Dramatúrgia: Sílvia Molins / Francesc Ollé Direcció: Sílvia Molins Intèrprets: Sílvia Molins / Francesc Ollé Espai escènic: Sensedrama Teatre Tècnic: Lluís Garcia Fotos: Mikel Adell Disseny: Eulàlia Campderrós Alsina Una producció de: Sensedrama Teatre Durada: 50 min. Edat recomanada: A partir de 6 anys

Preu: Gratuït

Divendres
23/09/2022
NOU
ESPETACLES FAMILIARS: PETER PAN I EL TRESOR MÀGIC (INFANTS A PARTIR DE 4 ANYS)

Divendres de 18 a 20 hores

7 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

El capità Garfi vol destruir el secret de la felicitat que està amagat en un cofre. En Peter Pan, la Wendy i la Jana hauran de trobar-lo abans que ho facin els pirates. Ho aconseguiran? Un espectacle dinàmic, intens, emocionant i divertit dirigit a nens i nenes de 4 a 9 anys que promou els valors humans i la igualtat. Vuit personatges i sis actors us ofereixen una història plena de ritme, aventures, humor, lluites, ball i humor. Una producció de: Samxa Teatre Infantil Gènere: Teatre familiar Idioma: Català. Durada: 70 minuts. Edat recomanada: +4 anys.

Preu: Gratuït

Divendres
07/10/2022

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud