Tallers Culturals (INFORMÀTICA)

NOU

APROFUNDEIX AL WINDOWS 10 AMB PORTÀTIL O TAULETA (Dc 18h)

Dimecres de 18 a 19.30 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: BURJALES LOPEZ, JESUS

L’objectiu d’aquest curs és assentar les bases i poder aprofundir en coneixements més específics i avançats. Domina el Windows 10. Cal dur un portàtil o tauleta amb W10.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

GESTIÓ AVANÇADA DEL NÚVOL (Dv 12 h)

Divendres de 12 a 13.30 h

Del 11 de Gener de 2019 al 15 de Març de 2019

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: RUBI, JORDI-JOAN

Què és Internet? Com funciona el núvol? Com hi accedim? Com el gestionem? En aquest curs respondrem a totes aquestes preguntes. Porta impartit un trimestre. Calen coneixements. Consultar a la web o al Centre quins són. Cal dur el portàtil. CONEIXEMENTS BÀSICS -D’ofimàtica -Utilització dels navegadors -Del Sistema Operatiu en referència a la gestió de fitxers -Conèixer la diferència entre treballar en local i online -Tenir un e-mail i contrasenya

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

INFORMÀTICA 0 - 2T AMB PORTÀTIL (Dll 17.30h)

Dilluns de 17.30 a 19 h

Del 7 de Gener de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: RUBI, JORDI-JOAN

Segueix aprenent a utilitzar l’ordinador. Un viatge on descobriràs tot el partit que li pots treure. Porta impartit un trimestre. Calen coneixements. Consultar a la web o al Centre quins són. Cal dur el portàtil. CONEIXEMENTS BÀSICS -Del Sistema Operatiu -Saber gestionar carpetes i fitxers -Identificar les aplicacions -Haver utilitzat mínimament les opcions de configuració de l’ordinador

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

INFORMÀTICA 0 2T (Dll 10h)

Dilluns de 10 a 11.30 h

Del 7 de Gener de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: BURJALES LOPEZ, JESUS

Segueix aprenent a utilitzar l’ordinador. Un viatge on descobriràs tot el partit que li pots treure. Porta impartit un trimestre. Cal coneixements bàsics del sistema operatiu, saber gestionar carpetes i fitxers. Cal dur un llapis de memòria.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat