Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
CURS INTENSIU DE LA TÈCNICA "SMOKE" (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 25 d'abril de 2019 al 2 de maig de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Curs ideal per a les amants de la tècnica smoke, la farem de diferents maneres, tècniques i colors per descobrir diferents resultats. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
25/04/2019
Dijous
02/05/2019
NOU
CURS INTENSIU DE MAQUILLATGES D'ESTIU (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 23 de maig de 2019 al 30 de maig de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

En aquest curs t’ensenyarem automaquillatge especial per l’època d’estiu, productes i tècniques especifiques pels dies de calor. També treballarem tendències. No deixis de provar-les!. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
23/05/2019
Dijous
30/05/2019
NOU
CURS INTENSIU DE MAQUILLATGES DE DIA I NIT (Dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 21.30 h

Del 9 de maig de 2019 al 16 de maig de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: MUNDET, ANNA

Descobreix el món del maquillatge, aprèn a ressaltar la teva bellesa i treure’t tot el partit. Farem maquillatge de dia, tarda, nit i festa. Cal dur tot el maquillatge i pinzells que es tingui a casa, bastonets de les orelles, tovalloletes desmaquillants i mirall de peu (demanar indicacions).

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material el primer dia de classe

Dijous
09/05/2019
Dijous
16/05/2019
NOU
ESSÈNCIA, SABORS I AROMES DE LA CUINA ÀRAB

Divendres de 18.30 a 21 h

Del 26 d'abril de 2019 al 3 de maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Si hi ha alguna cosa que identifica la cuina àrab per sobre de tot són les seves espècies, que són l’essència dels sabors i aromes de les seves receptes. Espècies com el comí, la cúrcuma, barreges com el Ras, el Hanout, herbes fresques com la menta i fruits com la llimona, donen el toc magistral a receptes com la tagine, el couscous, el pollastre Ras Hanout o el refrescant i molt nutritiu tabouleh fet amb blat de bulgur, un cereal indispensable de la cuina àrab. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 23,00 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 14,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
26/04/2019
Divendres
03/05/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud