Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
CARNESTOLTES, EL SUPERHEROI DEL RECICLATGE. A PARTIR 7 ANYS (Dt 17.30h)

Dimarts de 17.30 a 19 h

18 de febrer de 2020

Espai: Aula per defecte

Taller creatiu de complements per a Carnestoltes amb bosses de plàstic. Amb la tècnica de la termofusió convertirem el plàstic en un material més rígid que ens permetrà fer les nostres pròpies màscares de Carnestoltes! Porta bosses de plàstic de colors o estampats divertits de casa i els hi donarem un segon ús. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult.

Preu: Gratuït

Dimarts
18/02/2020
NOU
CONEIX EL SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA MUNICIPAL

Dimecres de 10.30 a 12

12 de febrer de 2020

Espai: SALA D'ACTES

S’explicarà com funciona el servei, els diferents professionals que hi intervenen, l’atenció en cas d’emergència, la unitat mòbil i els dispositius per garantir la seguretat a la llar i per a la persona. També veurem l’accés al servei i es resoldran els dubtes freqüents.

Preu: Gratuït

Dimecres
12/02/2020
NOU
COSMÈTICA NATURAL (Dt 18 h)

Dimarts de 18 a 20 h

14 de gener de 2020

Espai: TALLER 4

Professor/a: ZERO WASTE, BCN

Introducció a la cosmètica natural com a alternativa per tal d’evitar l’ús de productes amb ingredients perjudicials per a nosaltres i la natura. Prepararem desodorant, xampú en pols i exfoliant. Cal dur dos pots petits amb tapa per endur-se mostres del que prepararem.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 3,00 € per material.
Dimarts
14/01/2020
NOU
CREMES I LLEGUMS D'HIVERN (ECO) (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

Del 23 de gener de 2020 al 30 de gener de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Et falten idees per menjar més verdures i llegums? Penses que per menjar de manera saludable necessites saber cuinar o tenir molt de temps? En aquest taller prepararem receptes variades amb ingredients i coccions per a fer front el fred de l’hivern. Vine i aprendràs que cuinar saludable i saborós és molt fàcil. Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material.
Dijous
23/01/2020
Dijous
30/01/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud