Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

NOU
ARGUMENTABCN: CIUTAT I COMUNITAT (III) - COMUNITATS DIGITALS, COMUNITATS REALS

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

9 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

COMUNITATS DIGITALS, COMUNITATS REALS En un món amb cada cop més presència de les tecnologies hem de pensar les comunitats més enllà d’allò tangible, intentant trobar els riscos i els avantatges de les tecnologies digitals, i pensar com les podem articular de forma comunitària.

Preu: Gratuït

Dimecres
09/11/2022
NOU
ARGUMENTABCN: CIUTAT I COMUNITAT (IV) - UNA CIUTAT ON TROBAR-NOS

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

23 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

UNA CIUTAT ON TROBAR-NOS La ciutat que volem o les possibilitats per construir una ciutat més comunitària, més habitable i on les persones es puguin trobar i compartir la vida. Era més fàcil les relacions entre ciutadans segles enrere? Quins llocs de dinamització comunitària existien ?

Preu: Gratuït

Dimecres
23/11/2022
NOU
AUDICIONS COMENTADES: BEETHOVEN CONTRA EL DESTÍ - LA 5A SIMFONIA

Dimarts de 18.30 a 20.30 hores

18 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Per tots és coneguda la sordesa que va patir Beethoven. El que ja no és tan conegut és fins a quin punt això va afectar la seva vida i obra. La cinquena simfonia és potser el millor exemple de tot plegat.

Preu: Gratuït

Dimarts
18/10/2022
NOU
AUDICIONS COMENTADES: BEETHOVEN VS NAPOLEÓ 3A SIMFONIA

Dimarts de 18.30 a 20h

13 de setembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Beethoven va titular aquesta obra simfonia Napoleó, però poc després d’assabentar-se de la seva coronació com a emperador, el compositor estripà la primera pàgina de la partitura, tot afirmant “al cap i a la fi, no és més que un home”. Avui anomenem aquesta simfonia Heroica i analitzant-la podem veure el Beethoven més polític i idealista. A càrrec de: Ferran Berrio Rodrigo, músic i traductor.

Preu: Gratuït

Dimarts
13/09/2022
  Anterior123Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud