Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
EMBOCALLS D'ENTREPÀ (Dj 18h)

Dijous de 18 a 20 h

12 de març de 2020

Espai: Aula per defecte

Professor/a: ZERO WASTE, BCN

Parlarem de l'impacte de l'ús habitual del film plàstic i el paper d’alumini i elaborarem embolcalls reutilitzables per a l'entrepà amb tela aprofitada. Cal dur un retall de tela de cotó de 45 x 55cm aproximadament, didal i fil i agulla.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 3,00 € per material.
Dijous
12/03/2020
NOU
ESMORZARS I BERENARS SALUDABLES (ECO) (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30h

8 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Com han de ser els esmorzars i berenars? Si no podem abusar dels embotits, dels sucres i la mantega, sovint se’ns acaben les idees. Veurem alternatives saludables i senzilles als esmorzars més clàssics. Donarem idees per menjar a casa i preparacions per poder portar a qualsevol lloc. Parlarem de la qualitat dels pans, dels làctics i begudes vegetals i d’aliments de “moda” com les llavors, l’alvocat, el coco, etc. Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 13,81 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 7,00 € per material.
Dissabte
08/02/2020
NOU
FORMATGES VEGANS (Dt 18.30 h)

Dimarts de 18.30 a 20.30 h

21 de gener de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ZERO WASTE, BCN

Vols aprendre a elaborar “formatges” 100% vegetals? Parlarem de les alternatives existents, i amb estris i amb ingredients que podem tenir fàcilment per casa elaborarem substituts del formatge cremós i el formatge sòlid. Fent-los a casa podrem evitar els envasos i els podrem personalitzar al nostre gust. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 4,00 € per material.
Dimarts
21/01/2020
NOU
FOTOGRAFIA DE RETRAT (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 13 h

29 de febrer de 2020

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: LABADIE, VICTORIA

Vols aprendre a millorar les fotografies de retrat? Farem un repàs de la tècnica de retrats, llums, composicions...etc., tot de manera pràctica. Calen coneixements bàsics de fotografia manual. Cal dur la càmera, rèflex o compacte, sempre que tinguin control manual i flash. Targeta de memòria neta.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Dissabte
29/02/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud