Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
LA ROSA DE SANT JORDI DE 4 A 8 ANYS (Ds 11h)

Dissabte de d''''11 a 13 h

13 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ? L’infant ha d’anar acompanyat per una persona adulta. Per Sant Jordi regala una rosa ben diferent i feta per tu! A partir de brioix li donarem forma fins aconseguir una rosa i el farcirem amb trufa. Cal portar davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
13/04/2019
NOU
MASSATGE INFANTIL D'1 A 12 MESOS

Dimarts de d''''''''11 a 12 h

Del 2 d'abril de 2019 al 9 d'abril de 2019

Espai: TALLER 5

Professor/a: RIVERO LÓPEZ, AMALIA

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ? L’infant ha d’anar acompanyat per una persona adulta. El massatge és una de les experiències de relaxaicó més afectives que pot oferir-se a un infant, ja que ajuda a mantenir la salut i el benestar, millora el sistema respiratori, circulatori, digestiu, excretor, nerviós i endocrí. En aquestes sessions anirem aprenent pas a pas tots els moviments per a realitzar un bon massatge infantil. Cal portar una tovallola, oli o crema hidratant. OBJECTIUS -Aprendre a fer tots els moviments establerts per l’AEMI (Associació Espanyola de Massatge Infantil) -Ajudar a relaxar-se -Establir un vincle afectiu entre l’adult i l’infant -Modificar el to muscular per aconseguir un estat de relaxació -Desenvolupar la formació de l’esquem corporal -Desenvolupar el sentit del tacte

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Dimarts
02/04/2019
Dimarts
09/04/2019
NOU
MINI COQUES DE SANT JOAN DE 4 A 8 ANYS (Ds 11h)

Dissabte de d''''''''11 a 13 h

15 de Juny de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

La coca no pot faltar en la festa d’inici d’estiu. En aquest taller ensenyarem tot el procés de creació de la coca de Sant Joan, des de la massa fins la cocció, la guarnició i els trucs secrets d’un bon pastisser. Durant les dues hores que dura el curs tots els participants elaboraran la seva pròpia coca seguint els passos de la xef. Una sessió divertida i desenfadada on tots ho passarem genial. Cada participant s’endurà una mini coca cuinada per ell. L’infant ha d’anar acompanyat per una persona adulta. Preu per infant. Cal portar davantal i tupper! El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
15/06/2019
NOU
MONES, BUNYOLS I ALTRES DOLÇOS DE QUARESMA (Dv 19h)

Divendres de 19 a 21 h

Del 5 d'abril de 2019 al 12 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

Apropa’t en aquest curs on farem i t’ensenyarem a cuinar 2 tipus de mones diferents i a guarnir amb els ous de pasqua aquest pastís tan característic. A més t’ensenyarem i cuinarem d’altres dolços assenyalats en aquestes festes com les coquetes de Santa Teresa “torrijas”, uns bons bunyols de vent i de l'Empordà... Si ets un bon llaminer i vols que et surtin els dolços com de pastisseria no et pots perdre aquest especial taller! Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 10,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
05/04/2019
Divendres
12/04/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud