Tallers Culturals (CREATIVITAT)

ASHTANGA VINYASA IOGA I MEDITACIÓ (dj 18.30h)

Dijous de 18.30 a 20 h

Del 10 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: TALLER 5

Professor/a: LOZADA GUTIERREZ, JOHANNA

Et proposem sessions d’aquest ioga més dinàmic per treballar el teu centre de força i connectar amb la teva respiració a través del moviment, acompanyat al final d’una meditació completa que et connectarà amb el més profund del teu esser, omplin-t’he de calma i energia pel teu dia a dia. Cal dur manta o tovallola.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions

CANTA: ALLIBERA LA VEU I

Divendres de 18 a 19.30 h

Del 11 de Gener de 2019 al 15 de Març de 2019

Espai: TALLER 5

Professor/a: SALVADOR GIRONES, ARIADNA

T’agrada cantar? Treballes amb la veu? T’agradaria aprendre a cuidar-la i a alliberar-la? En aquest taller et donarem eines de respiració de col·locació i moviment que t’ajudaran a projectar la veu d’una forma saludable, a connectar amb ella i amb el teu cos d’una forma total. Treballarem des de l’essència de la veu fins la projecció de paraula parlada i cantada, on l’expressivitat i les emocions hi tindran un paper rellevant. No cal experiència prèvia. Gaudeix del teu instrument!

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINEM EN FAMÍLIA DE 4 A 7 ANYS GRUP B (dj 17.30h)

Dijous de 17.30 a 18.30 h

Del 21 de Febrer de 2019 al 28 de Febrer de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

En aquest taller, aprofitem la curiositat que tenen els infants i, a través la cuina i de forma senzilla, a tractar l’experimentació amb aliments. Deixarem que els petits reconeguin i experimentin textures, colors, olors i sabors. Farem plats fàcils i divertits per cuinar junts, amb la implicació de la família, per a promocionar l’alimentació saludables. Amb el nostre receptari volem aportar idees per tal de promocionar el consum de cereals, llegums i verdures, així com reduir els sucres refinats i els greixos saturats. Elaborarem des de tartaletes de fruites i pastissos a crestes de verdures i hamburgueses de llegums. Utilitzarem aliments de proximitat, de temporada i ecològics. ***El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participants i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. ***Cal dur davantal i carmanyola en els seminaris de cuina. ***L’infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Veure sessions
En aquests moments no queden places online per aquesta activitat. Inscripcions presencials al centre cívic.

DIBUIX ARTÍSTIC

Dilluns de 17.30 a 19 h

Del 7 de Gener de 2019 al 11 de Març de 2019

Espai: TALLER 1

Professor/a: PODADERA MOYA, SERGIO

Descobreix com fer composicions i dibuixos mitjançant el carbonet, les cretes i el grafit. L’observació natural i la creació seran la base de l’activitat. Cal dur el bloc de dibuix, llapis, goma i maquineta.

Preu: 68,95 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre o trucant al 93 349 35 22.

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat