Tallers Culturals (CREATIVITAT)

CANTA : ALLIBERA LA VEU

Divendres de 17 a 18.30 h

Del 12 de Gener de 2018 al 16 de Març de 2018

Espai: TALLER 5

Professor/a: SALVADOR GIRONES, ARIADNA

Treballes amb la veu? T’agradaria aprendre a cuidar-la i a alliberar-la? En aquest taller et donarem eines de respiració de col•locació i moviment que t’ajudaran a projectar la veu d’una forma saludable, a connectar amb ella i amb el teu cos.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions

DIBUIX ARTÍSTIC

Dilluns de 17.30 a 19 h

Del 8 de Gener de 2018 al 12 de Març de 2018

Espai: TALLER 1

Professor/a: PODADERA MOYA, SERGIO

Descobreix com fer composicions i dibuixos mitjançant el carbonet, les cretes i el grafit. Cal dur el bloc de dibuix, llapis, goma i maquineta.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions

DIBUIX I PINTURA

Dijous de 20 a 21.30 h

Del 11 de Gener de 2018 al 15 de Març de 2018

Espai: TALLER 1

Professor/a: GALILEO, GABRIELA

Treballarem paral•lelament les disciplines del dibuix i la pintura. Les classes són individualitzades i es poden treballar les tècniques pictòriques que es vulguin. Cal dur bloc de dibuix, llapis, goma i maquineta.

Preu: 61,50 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DISSENYA EL TEU ABRIC KIMONO

Dissabte de 10.15 a 13.45

27 de Gener de 2018

Espai: TALLER 2

Professor/a: SAAVEDRA, MARISOL

Aprèn a confeccionar un abric kimono amb un patró que te’l podràs endur per reproduir-lo les vegades que vulguis. Ampli, còmode i fàcil. Són necessaris coneixements bàsics de costura a màquina. Cal dur màquina de cosir i un costurer (fils, agulles d’enfilar, agulles de cap, tisores, cinta mètrica, descosidor, guix de roba).

Preu: 14,35 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres cívics

Ajuntament
de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat