Tallers Culturals (TALLER EN FAMÍLIA)

NOU

AMPOLLES SENSORIALS DE 6 MESOS A 1 ANY I MIG

Dimecres de 16 a 17 h

5 de Desembre de 2018

Espai: Aula per defecte

Professor/a: RIVERO, AMALIA

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. Farem dues ampolles sensorials. Un recurs fàcil i econòmic per estimular la motricitat fina, l’educació visual, el llenguatge i l’experimentació. Informarem del material a portar uns dies abans del taller.

Preu: 4,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre, al correu ccnavas@bcn.cat o trucant al 93 349 35 22.

BALLEM LA MATERNITAT

Dijous de 10.30 a 11.30 h

Del 10 de Gener de 2019 al 14 de Març de 2019

Espai: AULA 1

Professor/a: VIÑAS FERRER, COVADONGA

Si estàs buscant recuperar la forma física de manera lúdica i creativa, passar una estona lúdica amb el teu nadó i altres mares, vine a aquest taller on mitjançant moviments de dansa i estiraments específics, recuperarem la tonicitat del nostre cos. És recomanable portar un porta-bebès

Preu: 45,96 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINEM EN FAMÍLIA DE 4 A 7 ANYS GRUP C (ECO)

Dijous de 17.30 a 18.30 h

Del 13 de Desembre de 2018 al 20 de Desembre de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Degut a la nova normativa dels Centres Cívics de Barcelona, el suplement per material dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d'abonar-se directament al professor/a de l'activitat el primer dia de classe. Deixarem que els petits reconeguin i experimentin textures, colors, olors i sabors mitjançant plats fàcils i divertits per cuinar junts. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. S’utilitzen aliments ecològics. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

DANSES, CANÇONS I JOCS MUSICALS D'1 A 2 ANYS (Dc 17h)

Dimecres de 17 a 18 h

Del 9 de Gener de 2019 al 13 de Març de 2019

Espai: TALLER 5

Professor/a: RIVERO, AMALIA

INFORMACIÓ IMPORTANT El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic, directament al professor/a de l’activitat, el primer dia de classe. El professor/a, tindrà un llistat de participant i facilitarà un rebut per acreditar el pagament. El no pagament d’aquest import suposarà l’expulsió de l’activitat sense devolució. En aquest espai, farem tot un seguit de propostes divertides per tal de trobar noves maneres d'expressar-nos i comunicar-nos. Crearem un clima de diversió, de joc, d'inhibició personal i on cadascú de nosaltres deixarà anar la seva imaginació i la seva creativitat. El que es pretén és fer gaudir a les famílies i als infants, durant una estona, de diferents formes d'expressar-nos, les quals no fem servir diàriament en el nostre dia a dia, tot fent servir diferents materials, inusuals i divertits i on la música és la protagonista per excel·lència. A través de cançons com "El Gall i la Gallina", "Les Titelles", danses com "El Jan petit quan balla" i "Volta cap aquí". Audicions com "El vol del borinot". Jocs musicals, Les estàtues i Les pilotes de Ping-pong, i la relaxació, els infants van adquirint una experiència sensorial i motriu que afavoreix la comunicació afectiva entre pares i fills. Algunes de les diferents activitats de joc estan pensades per donar peu a deixar lliure a la imaginació i a la creativitat personal tot deixant expressar les seves pròpies emocions, sentiments i experiències. En aquest taller familiar gaudirem del plaer de la música i audicions, amb ajuda de diferents elements com objectes relacionats amb la cançó i amb làmines. Sempre acabarem les sessions amb una activitat de relaxació. Objectius: -Escoltar i reconèixer cantarelles i cançons, ritmes, pulsacions i fragments de curta durada d'obres musicals. -Reproduir cançons, cantarelles i danses, mitjançant la veu, el cos i el oviment, ja sigui amb desplaçaments o sense. -Habituar-se a mantenir una bona postura corporal en les activitats musicals. -Coordinar els moviments de les cames, tors, cap i braços. -Apreciar el sentit lúdic de les activitats musicals i de danses. Un major estímul en la creativitat i la imaginació infantil. Enfortir els vincles afectius i emocionals entre pares i infant. L’infant ha d’anar acompanyat d’un adult. El preu és per infant.

Preu: 45,96 € (IVA inclòs)

Veure sessions

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal registrar-se com a usuari del Centre. Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic, el primer dia de classe directament al professor/a de l’activitat. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat