Tallers Culturals (TALLER EN FAMÍLIA)

NOU

AMPOLLES SENSORIALS DE 6 MESOS A 1 ANY I MIG

Dimecres de 16 a 17 h

6 de Juny de 2018

Espai: TALLER 5

Confecciona dues ampolles sensorials. Un recurs fàcil i econòmic per estimular la motricitat fina, l’educació visual, el llenguatge i l’experimentació. Veurem diferents possibilitats, els tipus, materials, etc. Informarem del material a portar uns dies abans del taller.

Preu: 4,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre o trucant al 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat
NOU

BALLEM LA MATERNITAT

Dimecres de 10.30 a 11.30 h

Del 27 de Juny de 2018 al 18 de Juliol de 2018

Espai: AULA 1

Professor/a: VIÑAS FERRER, COVADONGA

Recupera la forma física d’una manera lúdica i divertida amb el teu nadó mitjançant moviments de dansa i estiraments específics. El preu és per infant. És recomanable un porta-bebés.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Veure sessions
Places exhaurides. Si vols apuntar-te a la llista d'espera adreça´t al centre o trucant al 93 349 35 22.
NOU

CUINEM EN FAMÍLIA DE 4 A 7 ANYS Grup C (ECO)

Dijous de 17.30 a 18.30 h

Del 7 de Juny de 2018 al 14 de Juny de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Deixarem que els petits reconeguin i experimentin textures, colors, olors i sabors mitjançant plats fàcils i divertits per cuinar junts. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. S’utilitzen aliments ecològics. Preu per infant. Cal dur davantal i tupper.

Preu: 14,21 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

CUINEM EN FAMILIA DE 4 A 7 ANYS: ESPAGUETTIS DE VERDURES I BEGUDES REFR.(ECO)

Dijous de 17 a 18.30 h

Del 28 de Juny de 2018 al 5 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Cuinarem en família els nostres espaguetis tallant les verdures en espiral i crearem salses personalitzades tastant ingredients nous i tradicionals que combinarem. També elaborarem begudes refrescants com algun batut vegetal, granissat i/o gelat de fruites exprés. Utilitzarem aliments de temporada, proximitat i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,80 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat