Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

NOU
CONSELL DE BARRI

Dijous de 18.30 a 20 h

17 de juny de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Punts pel Consell de Barri : 1. Obres de Meridiana, calendari d’actuació 2. PDC de Navas, resultat del Diagnòstic Comunitari 3. Precs i preguntes

Preu: Gratuït

Dijous
17/06/2021
NOU
TALLER FAMILIAR AMB SANDRA PARTERA
Logo de l'activitat TALLER FAMILIAR AMB SANDRA PARTERA

Divendres de De 17.30 a 18.30 h

4 de juny de 2021

Espai: Aula per defecte

Taller creatiu i col·lectiu per a infants de 3 a 12 anys i les seves famílies, que esdevé una instal·lació escultòrica relacionada amb el dia mundial del medi ambient i que es quedarà exposada al centre cívic durant el mes de juny. A càrrec de: Sandra Partera Edat: De 3 a 12 anys

Preu: Gratuït

Divendres
04/06/2021
NOU
TEATRE CALIDOSCOPI CULTURAL ST. ANDREU 2021: GIULIA amb la Cia. Gespalka'p
Logo de l'activitat TEATRE CALIDOSCOPI CULTURAL ST. ANDREU 2021: GIULIA amb la Cia. Gespalka'p

Dijous de De 19 a 20.30 h

3 de juny de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Arsènic, plom i belladona, són els ingredients que van convertir la seva perfumeria en una fàbrica de verí. El seu producte estrella: l’Aqua Tofana, un beuratge inodor, incolor, insípid però eficaç, que venia a les dones que volien acabar amb els seus matrimonis no desitjats. Responsable de la mort de més de 600 homes, la nostra protagonista va ser l’enverinadora més discreta, però també la més letal. Al voltant de la figura de Giulia Tofana, la Cia. Gespalka’p ens porta un cabaret contemporani amb musica en directe, mentre ens convida a reflexionar sobre temes com la llibertat, la mort i la por. Els dos personatges que hi ha a escena, interpreten lliurement aquesta història posant en dubte els límits entre la ficció i la realitat. El debat està servit. Companyia: Gespalka'p Interpretació: Maria Ramírez i Mateu Bauçà Idioma: Català Durada: 80?

Preu: Gratuït

Dijous
03/06/2021
NOU
TEATRE: L'APAGADA
Logo de l'activitat TEATRE: L'APAGADA

Divendres de De 19 a 20.30 h

23 de juliol de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Ni fred, ni sed, ni foscor! Creat conjuntament entre Enginyeria Sense Fronteres i la companyia de teatre Xucrut Teatre, en col·laboració amb l’APE (Aliança contra la Pobresa Energètica) l’espectacle s’emmarca dins la campanya “El preu de l’abundància, drets humans a les fosques” del grup d’energia i extractives d’Enginyeria Sense Fronteres. L’obra tracta, des d’una perspectiva ecofeminista, el fet que un 10% de la població catalana pateix pobresa energètica i com d’aquestes, les dones son les més perjudicades. L’espectacle, te una durada de 40 minuts aproximadament que donen pas a un debat obert amb el públic per tal de compartir i reflexionar sobre la temática. “Sempre havia pagat totes les factures de la llum i de l’aigua però tot va canviar quan em vaig quedar a l’atur…” Aquesta és la història de la Maria i de tantes altres dones que són el pilar de moltes famílies en situació de vulnerabilitat.

Preu: Gratuït

Divendres
23/07/2021

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud