Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

NOU
ASSAIG PERCUSSIÓ ACCIÓ CONJUNTA 25N NAVAS
Logo de l'activitat ASSAIG PERCUSSIÓ ACCIÓ CONJUNTA 25N NAVAS

Dissabte de 11 a 13 h

Del 6 de novembre de 2021 al 20 de novembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Des del Consell de Dones del districte Sant Andreu s'ha fet la proposta de crear una acció conjunta no mixte pel 25N, Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Es tracta d'una acció descentralitzada per barris que comptarà amb la lectura d'un manifest (realitzat per Sagrera en Femení) + una actuació de percussió corporal. Per tal de poder formar part d'aquesta actuació cal fer un parell d'assajos. En el cas de Navas, s'han reservat dos dissabtes per practicar aquesta performance. Així que fem crida a totes les dones a sumar-se aquesta acció ?? Els dos tallers de percussió corporal basat en el manifest seran conduïts per la Puça Espectacles.

Preu: Gratuït

Dissabte
06/11/2021
Dissabte
20/11/2021
NOU
AUDICIONS COMENTADES: DON GIOVANNI DE MOZART
Logo de l'activitat AUDICIONS COMENTADES: DON GIOVANNI DE MOZART

Dimecres de 18.30 a 20 h

20 d'octubre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Don Giovanni és, per a molts, l’òpera perfecta. La inspiradíssima música que ens regala Mozart està fonamentada en un llibret magistral: diversitat de personatges, de situacions escèniques, de temàtiques i un encadenament trepidant de l’acció. El llibretista en qüestió era Lorenzo da Ponte. De la relació entre aquests dos artistes i de la seva peculiar manera de treballar i d’entendre’s sorgeixen algunes de les obres cabdals del segle XVIII. A càrrec de: Ferran Berrio Rodrigo, divulgador musical.

Preu: Gratuït

Dimecres
20/10/2021
NOU
CONCERT DE MIGDIA: ASSAIG OBERT ORQUESTRA CAMBRA CATALANA OCC
Logo de l'activitat CONCERT DE MIGDIA: ASSAIG OBERT ORQUESTRA CAMBRA CATALANA OCC

Dijous de 12 a 13h

16 de desembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada per Joan Pàmies l’any 1986. Durant els seus 35 anys de trajectòria s’ha mantingut fidel als seus principis fundacionals. L’Orquestra s’empara en l’associació del seu nom, és l’orquestra oficial del Festival de Música del Maresme, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Institut Ramon Llull i AIE. A més L’OCC dóna l’oportunitat d’actuar a joves intèrprets al costat d’una plantilla estable de professionals de prestigi. L’actuació d’aquest desembre és un assaig obert del que serà el concert de Nadal, i una bona oportunitat que podrem gaudir-ne en horari matinal i poder desitjar-nos unes bones festes.

Preu: Gratuït

Dijous
16/12/2021
NOU
CONCERT DIVERSITATS IRLANDA: AISTEAR
Logo de l'activitat CONCERT DIVERSITATS IRLANDA: AISTEAR

Dijous de 19 a 20 h

2 de desembre de 2021

Espai: SALA D'ACTES

Aistear és una formació folk inspirada, principalment, en la música tradicional irlandesa, i que a més, inclou melodies d’altres països celtes com Escòcia, Galícia i Astúries. L’origen dels seus components són Irlanda, Catalunya i Andalusia, Aquesta barreja confereix al grup un so de personalitat i sensibilitat pròpia que convida al públic a fer-se partícips de l’espectacle, a través de la música, les cançons i els balls. Intèrprets: Raúl Fernández, flautes irlandeses, acordió i Bodhrán; Laura Figuerola, violí; Gavin Buckley, guitarra tenor, mendolina i veu; Betlem Burcet, ball i Manu Méndez, banjo, guitarra i veu.

Preu: Gratuït

Dijous
02/12/2021

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud