Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

NOU
CARGOL, LLEÓ, DOFÍ: TRES ACTITUDS DAVANT EL CONFLICTE (Dv 17.30h)
Logo de l'activitat CARGOL, LLEÓ, DOFÍ: TRES ACTITUDS DAVANT EL CONFLICTE (Dv 17.30h)

Divendres de 17.30 a 19.00 hores

10 de novembre de 2023

Espai: SALA D'ACTES

L’obra es basa en un dels contes del llibre “Petits Mediadors” que parla de la Maria, una nena que es lleva amb el peu esquerre i que es troba amb una sèrie de circumstàncies al llarg del dia que no les sap gestionar. Els conflictes amb què es va trobant, des del matí a casa, en el camí a l’escola i en el pati, faran que, en arribar la nit, se senti trista i frustrada.

En aquesta primera obra ens centrarem sobretot en el treball de dues emocions concretes: La POR i la RÀBIA, i en les tres maneres de gestionar-les mirant pros i contres de cadascuna: com un cargol, com un lleó o com un dofí.

  • Companyia: La Mirona Actuen: Mariona Garriga de Ahumada, llicenciada en dret i màster en mediació, i Mireia Piferrer Anguelú, Coach i Actriu.
  • Públic familiar: Infància de 4 a 11 anys.
  • Teatre Fòrum: Aprenentatge interactiu
  • Format: Petit format
  • Durada: 60 minuts

Preu: Gratuït

Divendres
10/11/2023

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud