Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

NOU
ARGUMENTABCN: CIUTAT I COMUNITAT (I) - COMUNITATS A FOC LENT (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20 hores

19 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

COMUNITATS A FOC LENT Destacar la cuina com un espai de trobada i de reconeixement de sabers que no sempre tenen el prestigi social que els hi correspon, i que ens són útils justament per pensar amb aquesta mirada comunitària.

Preu: Gratuït

Dimecres
19/10/2022
NOU
ARGUMENTABCN: CIUTAT I COMUNITAT (II) - IMAGINANT ELS TEMPS FUTURS (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20h

26 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

IMAGINANT ELS TEMPS FUTURS L’acceleració ens dificulta tenir el temps i la capacitat per imaginar el futur. Com construirem un futur millor si no imaginem els temps que vindran? El nostre model de producció i consum perpetua un determinat model social i econòmic? On podem trobar les escletxes per imaginar un futur diferent?

Preu: Gratuït

Dimecres
26/10/2022
NOU
CICLE MEMÒRIA: EL FERROCARRIL DE LA MERIDIANA (Dm 18.30h)

Dimarts de 18.30 a 20.30 hores

11 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

El 3 d’octubre de 1937, ara farà 85 anys, es van inundar els túnels dels ferrocarril de la Meridiana ocasionant la mort de veïnes i veïns de La Sagrera. Aquests fets les recordarem en la xerrada “El Ferrocarril de la Meridiana”. A càrrec d’Alfred Puig, membre de la Comissió de Memòria Històrica del Pla Comunitari de Navas

Preu: Gratuït

Dimarts
11/10/2022

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud