Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (ESPECTACLES I CONFERÈNCIES)

NOU
CONTES DEL MICO I ELS SEUS AMICS (A partir de 2 anys)
Logo de l'activitat CONTES DEL MICO I ELS SEUS AMICS (A partir de 2 anys)

Divendres de 17 a 19 hores

3 de febrer de 2023

Espai: SALA D'ACTES

El mico Milky Güey arriba amb les seves històries de plàtans, salts i contes; però aquesta vegada no estarà només amb Li Morenita, la seva mascota humana... vindran un parell d'amics a acompanyar-lo en les seves entremaliadures! Entre ells el músic Arnim Schneider que estarà delectant-nos amb el seu violí. Vindran també una tortuga tímida, una granota setciències, un conill rebel i una guineu gurmet.

 

Contes grans i petits protagonitzat per aquesta colla de bestioles salvatges i dirigit als infants més salvatges... i als domesticats. Totes les espècies són benvingudes!

 

Narració i titelles: Li Morenita

Música: Arnim Schneider

Edat recomanada: A partir de 2 anys

Duració: 50 min

Idioma: Castellà

Preu: Gratuït

Divendres
03/02/2023
NOU
POESIA: TROBADA (Dv 19h)
Logo de l'activitat POESIA: TROBADA (Dv 19h)

Divendres de 19 a 21 hores

3 de març de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Animalismo poético va néixer en 2017 com un crit desesperat per a expressar el que Daniel Barbadillo portava en el seu interior i no aconseguia treure. Des de llavors ens regala diàriament la seva poesia canalla que a ningú li deixa impassible.

 

Raúl Ligero, més conegut en les Xarxes Socials com LGR. Escriptor, poeta, raper, somiador amb els peus ancorats en la terra, però amb un cor que intenta volar lliure més enllà d'on es dibuixa la línia de l'horitzó. Ens presentarà el seu últim treball “Fuego disuasorio”


Pat MM  Autora De “Memorias De Una Sirena Descalza”, “El Vértigo Del Desfiladero” ens presentarà el seu últim llibre, “Llámame Bruja”

“Les bruixes han fet por a través dels segles perquè les dones valentes i lliures espantaven i per desgràcia continuen espantant. Però ja no ens amaguem. Si volen tenir por de la nostra fortalesa, els donarem motius.”

Preu: Gratuït

Divendres
03/03/2023

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud