Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

NOU
CICLE D'EGIPTE : LA COL·LECCIÓ MUSEU FINE ARTS DE BOSTO (Dt 18.30h)
Logo de l'activitat CICLE D'EGIPTE : LA COL·LECCIÓ MUSEU FINE ARTS DE BOSTO (Dt 18.30h)

Dimarts de 18.30 a 20.30 hores

16 de maig de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Professor/a: CASTELLANO SOLÉ, NÚRIA

Un dels museus americans amb una important col·lecció egípcia és el Fine Arts Museum de Boston. Part de les peces que s'exhibeixen procedeixen dels treballs arqueològics duts a terme al segle XX per Georges Reisner. Però també hi ha donacions del govern egipci, de particulars i compres que fan d'aquesta col·lecció una d'obligada visita.

Activitat gratuïta amb inscripció


Preu: Gratuït

Dimarts
16/05/2023
NOU
CICLE D'EGIPTE: JEAN-FRANÇOIS CHAMPOLLIÓN (Dt 18.30h)
Logo de l'activitat CICLE D'EGIPTE: JEAN-FRANÇOIS CHAMPOLLIÓN (Dt 18.30h)

Dimarts de 18.30 a 20.30 hores

14 de juny de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Professor/a: CASTELLANO SOLÉ, NÚRIA

El francès Jean-François Champollion ha passat a la història de l'Egiptologia pel desxiframent de l'escriptura jeroglífica. Però la seva vida va estar lligada a Egipte en altres camps; va formar part de la primera expedició franco-toscana, va ajudar a crear la col·lecció egípcia del Louvre i altres museus i va ser professor d'Egiptologia. Una vida dedicada al país del Nil!  

Activitat gratuïta amb inscripció

Preu: Gratuït

Dimecres
14/06/2023
NOU
CICLE D'EGIPTE: LA MOMIFICACIÓ A L'ANTIC EGIPTE (Dc 18.30h)
Logo de l'activitat CICLE D'EGIPTE: LA MOMIFICACIÓ A L'ANTIC EGIPTE (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

12 d'abril de 2023

Espai: SALA D'ACTES

Professor/a: CASTELLANO SOLÉ, NÚRIA

Un dels aspectes més característics de la cultura faraònica són les mòmies. Ja a l’antiguitat van despertar la curiositat de viatgers que arribaven a Egipte i van ser les peces estrella de les primeres col·leccions dels museus. Farem un recorregut per la història de la momificació, des de la primera mòmia divina fins a les humanes i animals.

Activitat gratuïta amb inscripció


Preu: Gratuït

Dimecres
12/04/2023
NOU
CICLE MEMÒRIA: 70 ANYS DE METRO A NAVAS (Dt 18.30h)
Logo de l'activitat CICLE MEMÒRIA: 70 ANYS DE METRO A NAVAS (Dt 18.30h)

Dimarts de 18.30 a 19.30 hores

9 de maig de 2023

Espai: SALA D'ACTES

El mes de maig farà setanta anys de l’arribada del Metro a Navas. Explicarem com es va gestar l’arribada del Metro, els seus projectes, els seus plans i les diferents propostes per fer arribar el transport públic al barri i les seves prolongacions a Horta i Sant Andreu.
  • A càrrec: d’Alfred Puig, Membre del Grup de memòria històrica de Navas
  • Organitzador de l'activitat: Grup de memòria històrica de Navas
Activitat gratuïta amb entrada lliure. Aforament limitat.

Preu: Gratuït

Dimarts
09/05/2023

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud