Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CONFERÈNCIES)

NOU
CICLE EGIPTE: EL SIMBOLISME DE LA TOMBA DE TUTANKHAMON (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

2 de novembre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

En motiu del centenari del descobriment de la tomba de Tutankhamon ens proposem analitzar alguns dels objectes que formaven part de l'aixovar del faraó. Al seu valor artístic li afegirem el valor simbòlic que tenien i per què es van incloure en l'equipament funerari del jove sobirà.

Preu: Gratuït

Dimecres
02/11/2022
NOU
CICLE EGIPTE: LA PERVIVÈNCIA DELS FARAONS AL CRISTIANISME (Dc 18.30h)

Dimecres de 18.30 a 20.30 hores

5 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

La declaració del cristianisme com a religió oficial de l’Imperi romà va afectar especialment a Egipte, considerada des de sempre com una cultura pagana. Però què va passar amb l’antiga religió faraònica? Va desaparèixer definitivament? Intentarem respondre aquestes preguntes i veure si alguns elements van perviure al cristianisme. Fotografia: State Museum of Egyptian Art Munich

Preu: Gratuït

Dimecres
05/10/2022
NOU
CICLE SALUT MENTAL - BENESTAR EMOCIONAL I JOVES (I): SUÏCIDI JUVENIL (Dj 9.30h)

Dijous de 9.30 a 11 hores

27 d'octubre de 2022

Espai: SALA D'ACTES

Posarem èmfasi en la prevenció -quins són els signes d ‘alerta? i també coneixerem com podem donar suport als i les supervivents. Adreçada a famílies, joves i professionals que acompanyen aquest col·lectiu. Des de la taula de Salut Mental en Infància i Joves de Navas (Serveis Socials Garcilaso, CAP Sagrera, CAP Maragall, EBM Els Patufets de Navas, Espai Jove Garcilaso, Agència de Salut Pública de Barcelona i Pla Comunitari de Navas)

Preu: Gratuït

Dijous
27/10/2022
  12  Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud