Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

NOU
LA BARCELONA D’OR. Ruta modernista. (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

18 de març de 2023

Espai: FORA CENTRE

El modernisme ha fet que Barcelona sigui una de les ciutats més singulars del món i avui és un dels grans interessos de qui visita la nostra ciutat. Però, sobre què es van construir aquests monuments modernistes? En aquest itinerari reflexionarem sobre com es va edificar l’ostentació de grans fortunes com Güell, Batlló, Milà o Amatller, entre d’altres. Durant la ruta visitarem la Casa Lleó i Morera, la Casa Amatller, la Casa Batlló, la Antiga Editorial Montaner i Simon (avui Fundació Antoni Tàpies), la Casa Milà, la Casa Fuster i la Casa Vicens, entre d’altres espais.

Punt de trobada: A confirmar

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/03/2023
NOU
LA BARCELONA MEDIEVAL (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 hores

4 de març de 2023

Espai: FORA CENTRE

De les diferents capes que han anat conformant la Barcelona actual (la romana, la medieval, la industrial, la moderna...) en aquesta ruta ens fixarem en el patrimoni que ens queda de la Barcelona medieval: muralles, vies, el Born, Santa Maria del Mar, monestirs, la memòria dels gremis... Explorarem com va créixer la ciutat medieval, qui la va ocupar, què li deu la ciutat als romans i com va seguir creixent i modernitzant-se.

Punt de trobada: Baluard de Migdia (parada de metro L4 – Barceloneta)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
04/03/2023
NOU
LA BARCELONA QUE ASCENDEIX. Ruta per Montjuïc. (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

25 de març de 2023

Espai: FORA CENTRE

Impossible pensar en Barcelona sense Montjuïc. Des de temps immemorials fins els nostres dies, la muntanya ha vigilat l’activitat, el creixement i la mutació de la nostra ciutat. Montjuïc ha sigut escenari de grans tragèdies, però també de grans triomfs al llarg de tota la història de Barcelona. En aquest itinerari redescobrirem la excentricitat de l’Exposició Internacional de 1929, la brillantor dels Jocs Olímpics i també els horrors del que fou testimoni el Castell de Montjuïc. Durant la ruta visitarem el Pavelló Alemany, la Casa Ramona (actual Caixaforum), el MNAC, la Torre de Calatrava, el Palau de Sant Jordi, l’Estadi Olímpic i les Piscines Municipals, entre els jardins més amagats de la muntanya més emblemàtica de la ciutat.

Punt de trobada: A confirmar

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
25/03/2023

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud