Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

NOU
LA BARCELONA D'OR. Ruta modernista (Dss 10.30h)
Logo de l'activitat LA BARCELONA D'OR. Ruta modernista (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

2 de desembre de 2023

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: ANTONELLI DEL SANTO, JUAN PABLO

El modernisme ha fet que Barcelona sigui una de les ciutats més singulars del món i avui és un dels grans interessos de qui visita la nostra ciutat. Però, sobre què es van construir aquests monuments modernistes? En aquest itinerari reflexionarem sobre com es va edificar l’ostentació de grans fortunes com Güell, Batlló, Milà o Amatller, entre d’altres. Durant la ruta veurem i parlarem de la Casa Lleó i Morera, la Casa Amatller, la Casa Batlló, la Antiga Editorial Montaner i Simon (avui Fundació Antoni Tàpies), la Casa Milà, la Casa Fuster i la Casa Vicens, entre d’altres espais.

Punt de trobada: A confirmar

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
02/12/2023
NOU
LA BARCELONA QUE ASCENDEIX. RUTA PER MONTJUÏC (Dss 10.30h)
Logo de l'activitat LA BARCELONA QUE ASCENDEIX. RUTA PER MONTJUÏC (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

7 d'octubre de 2023

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: ANTONELLI DEL SANTO, JUAN PABLO

Impossible pensar en Barcelona sense Montjuïc. Des de temps immemorials fins els nostres dies, la muntanya ha vigilat l’activitat, el creixement i la mutació de la nostra ciutat. Montjuïc ha sigut escenari de grans tragèdies, però també de grans triomfs al llarg de tota la història de Barcelona. En aquest itinerari redescobrirem la excentricitat de l’Exposició Internacional de 1929, la brillantor dels Jocs Olímpics i també els horrors del que fou testimoni el Castell de Montjuïc. Durant la ruta veurem i comentarem el Pavelló Alemany, la Casa Ramona (actual Caixaforum), el MNAC, la Torre de Calatrava, el Palau de Sant Jordi, l’Estadi Olímpic i les Piscines Municipals, entre els jardins més amagats de la muntanya més emblemàtica de la ciutat.


Punt de trobada: 10.15 a les Torres Venecianes de la Plaça Espanya, des d’allà agafarem junts l’autobús.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
07/10/2023
NOU
LA BARCELONA QUE BRILLA. Ruta LGBTI (Dss 10.30h)
Logo de l'activitat LA BARCELONA QUE BRILLA. Ruta LGBTI (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

4 de novembre de 2023

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: ANTONELLI DEL SANTO, JUAN PABLO

Barcelona és i ha sigut una ciutat diversa i orgullosa. Aquesta és la raó per la que busquem conèixer i aprofundir en la història de la llibertat sexual i la diversitat en la ciutat que va veure néixer la primera marxa de l’orgull LGBTI en Espanya. En un itinerari d’unes dues hores recorrerem llocs mítics per on han passat grans referents del col·lectiu i localitzacions on varen brillar espais emblemàtics que han sigut a la vegada refugi, Vanguardia i resistència de la Barcelona queer. Durant la ruta veurem llocs com el Ocaña, Les Rambles, El Cangrejo, El Molino, Madame Jasmine, el mural de Keith Haring, entre altres, però també parlarem de La Criolla, el Madame Petit, Mónica del Raval, Carmen de Mairena i Nazario.

Punt de trobada: Font de les Tres Gràcies de la Plaça Reial

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
04/11/2023
NOU
LA BARCELONA QUE MIRA EL FUTUR. Ruta arquitectura contemporània(Dss 10.30h)
Logo de l'activitat LA BARCELONA QUE MIRA EL FUTUR. Ruta arquitectura contemporània(Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 hores

11 de novembre de 2023

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: ANTONELLI DEL SANTO, JUAN PABLO

La innovació que Barcelona inicia amb els Jocs Olímpics, no finalitza al 1992. De cara al nou mil·lenni, el sòl industrial del Poblenou es presenta com una ciutat moderna i sostenible on l’art conviu amb les empreses i les noves tecnologies en mig de parcs verds que fan que la nostra ciutat respiri més profundament. En aquest itinerari recorrerem la Barcelona que mira al futur i reflexionarem sobre les arquitectures de Bofill, Moneo, Nouvell, Vázquez o Bohigas endinsant-nos en el 22@. Durant la ruta veurem i parlarem de l’Auditori, el TNC, el Mercat dels Encants, l’Edifici MediaTIC, el Disseny Hub i la Torre de les Glòries i en endinsarem en els nous espais verds de la ciutat.


Punt de trobada: cantonada Av. Meridiana amb C/ d’Ali Bei (enfront de la parada de tram Auditori/Teatre Nacional)Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
11/11/2023
  Anterior12Següent

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d'atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s'acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l'Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s'aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l'han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d'aquesta data, no s'accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud