Logo del centre cívic

Itineraris (ITINERARIS)

NOU
BARCELONA SANG I FETGE (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12.30 hores

3 de desembre de 2022

Espai: FORA CENTRE

El gènere negre apassiona, ha generat i genera centenars de títols de ficció en la literatura, el cinema i la televisió. Però la llavor d’aquesta passió s’ha de buscar en la crònica periodística que, des de sempre, ha recollit allò que anomenem successos. Barcelona Sang i Fetge és una ruta basada en recerques estrictament periodístiques on la realitat sempre sobrepassa la ficció. Punt de trobada: Font de Canaletes a les 10h.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
03/12/2022
NOU
CONDEMNATS A MORT! EXECUCIONS A LA BARCELONA VELLA (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 hores

26 de novembre de 2022

Espai: FORA CENTRE

L'any 1492, l’execució d’un pagès anomenat Joan, que va ser condemnat a mort per intentar assassinar el rei Ferran, va començar a l'actual Plaça de l'Àngel, on li van tallar un puny, després al Born, li van tallar l'altre mà i més tard el nas... Així, li van tallar una cama al carrer Sant Pere ja en direcció al Portal Nou, on van cremar un cop fora de la ciutat. En aquest itinerari coneixerem la història dels ajusticiaments i condemnes a mort a Barcelona. Coneixerem casos verídics, com el d'en Joan, llegendes, pràctiques i rituals de mort que durant segles han provocat morbositat, curiositat i indignació a la gent de Barcelona. Punt de trobada: Plaça del Rei.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
26/11/2022
NOU
HISTÒRIES DE CIÈNCIA A BARCELONA (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 hores

10 de desembre de 2022

Espai: FORA CENTRE

En aquest itinerari descobrirem com ciència i la tecnologia han intervingut en la vida de milers de barcelonins i barcelonines. Mitjançant històries curioses, quotidianes, però també extraordinàries, sabrem què és la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona, qui va ser Narcís Monturiol o què era el "Museu de les Bèsties". Aquest itinerari recorre el centre de Barcelona per descobrir els racons de ciència amagats al nostre dia a dia. Barcelona també és ciència! Punt de trobada: Font de Canaletes.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
10/12/2022
NOU
ITINERARI JUAN NADIE (Dss 11h)

Dissabte de 11 a 14 h

Del 8 d'octubre de 2022 al 15 d'octubre de 2022

Espai: FORA CENTRE

L'art continuarà transitant pels barris amb el cicle Temporals, un circuit d'exposicions on podrem gaudir de diferents arts visuals als espais expositius dels diferents Centres Cívics de Barcelona. El col·lectiu Juan Nadie proposa un projecte d'autoria compartida en el qual la fotografia, encara que parteix de la mirada individual, acaba formant un nou territori en el fet comunitari. Una sola mirada composta de moltes d'individuals. Com en una exploració arqueològica, el col·lectiu acumula imatges d'un territori de manera impulsiva, que en confrontar-les amb les dels altres membres creen diferents significats i noves lectures. Juan Nadie obrirà aquesta metodologia a diferents grups en un seguit d'activitats per, a partir de sortides fotogràfiques els dies 8 i 15 d’octubre d’11 a 14 hores.

Preu: Gratuït

Dissabte
08/10/2022
Dissabte
15/10/2022
  Anterior123Següent

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud