Tallers Culturals (TALLERS INFANTILS)

NOU

CUINA INFANTIL DE 8 A 12 ANYS (ECO)

Dijous de 17 a 18.30 h

Del 12 de Juliol de 2018 al 19 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Dirigit a infants principiants en la cuina, on aprendran receptes fàcils de fer, a manipular els aliments (netejar, tallar, picar, amassar...), així com tècniques bàsiques de coccions i presentacions, sense descuidar els criteris d’alimentació saludable. Utilitzarem aliments de temporada, proximitat i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,80 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

SOM UNS ARTISTES! 6 A 10 ANYS

Dijous de 17.30 a 19 h

Del 28 de Juny de 2018 al 19 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 1

Professor/a: ZARAGÜETA GOMEZ, GEMMA

Adreçat a infants que vulguin experimentar i passar-s'ho bé tot aprenent diferents tècniques pictòriques com: l'acríl•lic, l’aquarel•la, ceres, carbonet i llapis de colors. Cal dur una bata.

Preu: 34,61 € (IVA inclòs)

Veure sessions

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat