Logo del centre cívic

Tallers Culturals (TALLER EN FAMÍLIA)

NOU
MAGDALENES D'UNICORNS DE 4 A 8 ANYS (Dss 11h)

Dissabte de 11 a 13 h

5 d'octubre de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

Elaborarem unes autèntiques i delicioses magdalenes casolanes i les decorarem perquè es transformin en divertits unicorns. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola!

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material.
Dissabte
05/10/2019
NOU
MENÚ TERRORÍFIC DE HALLOWEEN DE 6 A 10 ANYS (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13 h

19 d'octubre de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

Prepararem el menú de la nit més terrorífica de l’any: dits sagnants, escombres de bruixa dolces, entrepanets de calavera...L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola!

Preu: 11,50 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material.
Dissabte
19/10/2019
    Anterior    1  2  Següent    

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud