Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
RAMEN! (Dv 19h)

Divendres de 19 a 21 h

Del 24 de Maig de 2019 al 31 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense retorn econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola. El ramen pràcticament no necesita carta de presentació. Només sentir anomenar la seva paraula ens ve a la ment la seva espectacular combinació de sopa miso, diferents tipus de noodles, diverses carns, algues i les seves guarnicions finals que converteixen en autentiques obres d’art aquest plat únic i tant especial de la cuina japonesa… Apropat a aquest taller on t’ensenyarem a cuinar i podràs gaudir de 4 diferents tipus de ramen! Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 14,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
24/05/2019
Divendres
31/05/2019
NOU
RECEPTES "ANTIOXIDANTS" DE PRIMAVERA (ECO) (Ds 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

1 de Juny de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

INFORMACIÓ IMPORTANT ? El SUPLEMENT DE MATERIAL dels diferents tallers i seminaris que en tenen, haurà d’abonar-se en metàl·lic i just, a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. ? Cal dur davantal i carmanyola. Comença el bon temps. Les fruites i verdures de la primavera són plenes de color i molt més variades que les de l’hivern. Que ens aporten? És casual que ens trobem aliments amargs, que són els que ajuden a treballar millor el fetge? Aprofitem la primavera, per a ajudar al nostre cos a eliminar el que necessiti, revitalitzar les funcions vitals amb dosis d’antioxidants. Si voleu sentir-vos bé amb vosaltres mateixos i envellir més a poc a poc i millor, ajudeu al vostre cos a fabricar antioxidants! Si teniu ganes de començar una “Pla Detox”, abans has de saber quins beneficis i quins riscos comporta. Elaborarem receptes ràpides i fàcils: batuts verds i infusions depuratives, amanides amargues i “antiaging”, etc. I sobretot reforçarem les pautes d’alimentació saludable coma a inversió de futur, ja que us ajudarà a prevenir moltes malalties. Utilitzarem aliments de proximitat, ecològics i de temporada. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 7,00 € per material el primer dia de classe

Dissabte
01/06/2019
NOU
TAULA PER UN (Dt 18h)

Dimarts de 18 a 21 h

Del 2 d'abril de 2019 al 9 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HERRERO, LAURA

Taller pensat per a persones que han de cuinar per una persona (ja sigui ella mateixa o una altre) i necessiten idees i solucions per superar la mandra. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Dimarts
02/04/2019
Dimarts
09/04/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud