Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
LA CUINA MEDITERRÀNIA MÉS MULTICULTURAL (Dc 10.30h)

Dimecres de 10.30 a 12.30 h

Del 5 de febrer de 2020 al 19 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

La cuina mediterrània és de les més complertes i equilibrades del món, fet que li ha permès ser declarada per la UNESCO com a bé immaterial de la humanitat. Abarca molts països i cultures ben diverses que comparteixen pràcticament tots els seus ingredients. En aquest seminari, treballarem amb tots els ingredients que conformen la dieta mediterrània amb el seu gran abanderat: l'oli d'oliva. La fusionarem amb altres cultures gastronòmiques de tot el món i t'ensenyarem receptes dels països i cultures que voregen el mar mediterrani: la cuina siciliana, la grega, l’espanyola, l’ àrab...etc. seran les grans protagonistes. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material.
Dimecres
05/02/2020
Dimecres
12/02/2020
Dimecres
19/02/2020
NOU
MANTENIR UNA LLAR SEGURA

Dimarts de 10 a 11.30 h

15 de gener de 2020

Espai: SALA D'ACTES

Identificarem possibles riscos a la llar, es donaran consells per evitar incidents amb el foc a casa i recomanacions sobre com actuar en cas d’emergència. Veurem els dispositius de seguretat a la llar del Servei de Teleassistència Municipal, com ara detectors de foc/fum i gas. La xerrada compta amb la participació de Bombers de Barcelona.

Preu: Gratuït

Dimecres
15/01/2020
NOU
PANETS DE YUCA DE 4 A 8 ANYS (Ds 11h)

Dissabte de 11 a 13 h

29 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

Els panets de yuca són unes gustoses boletes de pa amb formatge, excel·lents per prendre a qualsevol hora. Realitzarem la massa i després la fornejarem. Ja veureu que estan boníssimes! L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material.
Dissabte
29/02/2020
NOU
PASTA FRESCA DE 6 A 10 ANYS (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

15 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

En aquest seminari aprendrem a fer pasta fresca, amassarem, enfarinarem, farcirem i bullirem, perquè quedi una pasta boníssima i “al dente”. Vine a passar un divertidíssim matí. L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola!

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material.
Dissabte
15/02/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud