Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
PA DE SANT JORDI (Dt 18h)

Dimarts de 18 a 21 h

16 d'abril de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HERRERO, LAURA

Aprendrem la recepta clàssica i autèntica del pa típic del dia de Sant Jordi. Cadascú s’endurà el seu panet per poder gaudir a la diada. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material el primer dia de classe

Dimarts
16/04/2019
NOU
POSTRES SALUDABLES (Dv 11.30h)

Divendres de d''''11.30 a 13.30 h

Del 10 de Maig de 2019 al 17 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

Un dolç mai ve malament, i si el transformem en unes postres saludables, encara millor, com un pudin de dàtils amb llet d’arròs. Cal dur davantal i carmanyola. El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 12,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
10/05/2019
Divendres
17/05/2019
NOU
PSICOLOGIA DE L'ESPIRITUALITAT I L'ART DE MEDITAR (Ds 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

25 de Maig de 2019

Espai: AULA 3

Professor/a: BOÓ FERNANDEZ DE CASTRO, CARME

Trobada de Desenvolupament i Creixement personal orientat a la Meditació i el Mindfulness. Buscant l’assossec i un espai de quietud per equilibrar les nostres energies. En l'únic moment que el nostre Jo veritable està present, és aquest instant, on l'atenció la posem en el present i en allò que fem just en aquest interval de temps, on a través de l'Atenció apareix la Consciència. En el Curs treballarem aspectes com l'acostament a la Pau Interior i la importància d'estar "Presents en el Present". Farem una part teòrica per aprendre què ens explica la ciència més avantguardista vers l’espiritualitat i una part pràctica amb exercicis de meditació. “Cada pensament que produeixes, qualsevol cosa que dius, qualsevol acció que fas, porta la teva signatura” . Thich Nhat Hanh Seguint les paraules del mestre: "La llibertat no ens la dóna ningú; hem de conrear nosaltres mateixos. És una pràctica diària. Ningú pot prevenir que siguis conscient de cada pas que prens”. Thich Nhat Hanh

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Dissabte
25/05/2019
NOU
RAMEN! (Dv 19h)

Divendres de 19 a 21 h

Del 24 de Maig de 2019 al 31 de Maig de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: MOLINA CARRASCO, DIEGO

El ramen pràcticament no necesita carta de presentació. Només sentir anomenar la seva paraula ens ve a la ment la seva espectacular combinació de sopa miso, diferents tipus de noodles, diverses carns, algues i les seves guarnicions finals que converteixen en autentiques obres d’art aquest plat únic i tant especial de la cuina japonesa… Apropat a aquest taller on t’ensenyarem a cuinar i podràs gaudir de 4 diferents tipus de ramen! Cal dur davantal i carmanyola. El SUPLEMENT DE MATERIAL, haurà d’abonar-se en metàl·lic, a la recepció del centre, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat.

Preu: 18,40 € (IVA inclòs)

Informació adicional:Caldrà abonar un suplement de 14,00 € per material el primer dia de classe

Divendres
24/05/2019
Divendres
31/05/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

Cal reserva prèvia per cadascun dels seminaris i itineraris. La reserva es podrà fer presencialment a la recepció del centre, al telèfon 93 349 35 22 o al correu ccnavas@bcn.cat. Cal registrar-se com a usuari/ària del Centre. La reserva es podrà fer quan no estigui habilitada la inscripció online. La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris del mes en curs (seminaris i itineraris de gener al gener, els de febrer al febrer, etc.) El pagament es farà un cop el Centre confirmi que es fa l’activitat si s'ha fet reserva prèvia. Si s'ha fet la inscripció telemàtica, el pagament es fa al mateix moment de la inscripció. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre, en el moment de la inscripció, es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud