Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
PREVENCIÓ DE CAIGUDES EN LES PERSONES GRANS (Dc 11.30h)

Dimecres de 11.30 a 13.30 h

9 d'octubre de 2019

Espai: TALLER 1

Les caigudes són un dels temes que més preocupen a les persones grans. Així cal saber que és possible disminuir el risc de patir caigudes o lesions mitjançant petites actuacions que estan al nostre abast.

Preu: Gratuït

Dimecres
09/10/2019
NOU
QUÈ MENJAR PER A NO ESTAR ENFADATS (ECO) (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13.30 h

23 de novembre de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Quan ens sentim irritables o enfadats, sovint tenim el fetge sobre carregat. Si revisem la dieta i vigilem certs excessos notarem grans canvis. Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 13,79 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 7,00 € per material.
Dissabte
23/11/2019
NOU
QUÈ POSO AL MEU TAPER? (ECO) (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

Del 7 de novembre de 2019 al 14 de novembre de 2019

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: HOMAR MARTI, MERCE

Aprèn a fer el teu taper saludable i complert. El secret és l’organització, conèixer les coccions i textures que ens quedaran millor. Utilitzem productes de proximitat, de temporada i ecològics. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 18,39 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 8,00 € per material.
Dijous
07/11/2019
Dijous
14/11/2019
NOU
RELAXACIÓ I EINES PER VIURE SENSE ESTRÉS (Dj 19h)

Dijous de 19 a 21 h

Del 3 d'octubre de 2019 al 10 d'octubre de 2019

Espai: TALLER 2

Professor/a: CLAVERO, ISMAEL

Seminari on coneixerem amb detall què és l’estrès i les diverses eines que tenim per a disminuir-lo o eliminar-lo: les tècniques de relaxació i meditació, i les eines de coaching.

Preu: 18,39 € (IVA inclòs)

Dijous
03/10/2019
Dijous
10/10/2019

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud