Logo del centre cívic

Tallers Culturals (SEMINARIS)

NOU
GALETES D'ANIMALS DE 4 A 8 ANYS (Dss 11h)

Dissabte de 11 a 13 h

25 de gener de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: PINTOR, ELISABETH

Vine a decorar unes boníssimes galetes amb formes d’animals molt divertits! Ens ho passarem bestial! L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola!

Preu: 9,20 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 6,00 € per material.
Dissabte
25/01/2020
NOU
GALETES I CUPCAKES SALUDABLES DE 6 A 10 ANYS (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 13 h

22 de febrer de 2020

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA

Vine a passar un dissabte diferent! Aprendrem a fer galetes i cupcakes, fornejar-los i decorar-los. Aquests dolços seran reduïts en sucres i utilitzant fruites i vegetals. . L’infant ha d’anar acompanyat per un adult. Preu per infant. Cal dur davantal i carmanyola.

Preu: 11,50 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 5,00 € per material.
Dissabte
22/02/2020
NOU
GESTIÓ DE LES FOTOS DEL MÒBIL (Dv 11.45h)

Divendres de 11.45 a 13.15 h

Del 7 de febrer de 2020 al 21 de febrer de 2020

Espai: INFORMÀTICA

Professor/a: RUBI, JORDI-JOAN

Cada vegada és més necessari saber gestionar els continguts generats pel sm òbils. Una molt creixent activitat de les xarxes socials, ens convida a prendre a gestionar tots aquests continguts; majoritàriament fotos i vídeos. Per què no els podem deixar sempre al mòbil? On els hem de guardar? Com els organitzem? I cada quan ho hem de fer? Cal dur el mòbil i un llapis de memòria Coneixerem tres tècniques: • Passar a l’ordinador les fotos per cable, i després a un llapis de memòria. • Passar les fotos a través del núvol (Google Fotos), i després a un pendrive o a un disc extern. • Gestionar les fotos i vídeos a través de Google Drive.

Preu: 20,70 € (IVA inclòs)

Divendres
07/02/2020
Divendres
14/02/2020
Divendres
21/02/2020
NOU
INICIACIÓ A LA COSTURA AMB MÀQUINA DE COSIR (Dll 11h)

Dilluns de 11 a 13 h

Del 20 de gener de 2020 al 10 de febrer de 2020

Espai: TALLER 1

Professor/a: SAAVEDRA SOREGAROLI, MARISOL

Aprèn des de cero el funcionament de la màquina de cosir. Farem exercicis pràctics i confeccionarem una bossa de roba i un necesser amb cremallera i forro. Cal dur màquina de cosir i un costurer (fils, agulles d’enfilar, agulles de cap, tisores de roba, cinta mètrica, descosidor, guix de roba, esquadra o regla i cremallera).

Preu: 36,80 € (IVA inclòs)

Informació adicional:
Caldrà abonar un suplement de 10,00 € per material.
Dilluns
20/01/2020
Dilluns
27/01/2020
Dilluns
03/02/2020
Dilluns
10/02/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur i les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud