Tallers Culturals (RECURSOS)

NOU

ANGLÈS - SUMMER SNACKS

Dimarts de d''11.30 a 13 h

Del 26 de Juny de 2018 al 17 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Cooking English ha creat unes sessions especials en el que practicaràs i milloraràs la teva conversa a través de la cuina. En cada sessió, abordarem un tret particular de la llengua anglesa i les activitats i receptes estaran dissenyades al voltant a aquest tema. Cal dur davantal i carmanyola. Per aprofitar el màxim les sessions, recomanem tenir com a mínim un Nivell Intermediate.

Preu: 42,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

ANGLÈS COFFEE AND ENGLISH

Divendres de 10 a 11.30 h

Del 29 de Juny de 2018 al 20 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 3 CUINA

Descobreix una manera diferent de practicar aquest idioma. Comença el dia amb un deliciós cafè i una agradable conversa en anglès. Calen coneixements de comprensió oral i parlat a nivell pre-intermediate.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

ANGLÈS CONVERSA PRE-INTERMEDIATE

Dimecres de 18 a 19.30 h

Del 27 de Juny de 2018 al 18 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 2

Vine a practicar l’anglès mitjançant una conversa dirigida. Parlarem sobre temes d’actualitat per millorar l’expressió, la fluïdesa i agafar confiança. Calen coneixements de comprensió oral i parlat a nivell pre-intermediate.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
NOU

FRANCÈS CONVERSA

Dijous de 18 a 19.30 h

Del 28 de Juny de 2018 al 19 de Juliol de 2018

Espai: TALLER 4

Dirigit a persones que ja saben parlar francès i que vulguin practicar la conversa, amb la finalitat de millorar-ne l’expressió oral i parlar de manera fluïda. Calen coneixements mínims a nivell de comprensió oral i parlat.

Preu: 27,60 € (IVA inclòs)

Veure sessions
  Anterior    1  2    Següent  

Abans d'inscriure't

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/a.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format paper.

Tarifes reduïdes

Per beneficiar-te de la reducció de la tarifa per situació d'atur cal que entreguis la documentació (certificat de vida laboral o el darrer DARDO i el certificat d'empadronament de l'Ajuntament de Barcelona, tot ha d'estar actualitzat) i facis la inscripció presencialment al centre, en les dates establertes per l'organització. Sense cap documentació no es s’aplicarà aquest descompte. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.


Xarxa de Centres Cívics

Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat