Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ITINERARIS)

BARCELONA MÀGICA I MISTERIOSA (Dv 10.30h)

Divendres de 10.30 a 12.30 h

27 de novembre de 2020

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

La història de Barcelona està plena de llegendes i profecies que recorren els seus carrers i els seus edificis. 2.000 anys d’història ens ofereixen el millor escenari per mostrar-vos els misteris i els secrets que amaguen les ombres de la ciutat i per introduir-nos en una Barcelona diferent i oculta. Coneixes les profecies que vaticinen la desaparició de la ciutat? Que un torrent subterrani, conegut com el riu de Santa Eulàlia, creua el centre de Barcelona? que el Passeig de Gràcia està ple de ratpenats? o que existeix un àngel que custodia la ciutat? Descobreix això i molt més amb la nostra ruta. Format: Presencial (1 sessió).

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Divendres
27/11/2020
BARCELONA MODERNISTA (Dj 10.30h)

Dijous de 10.30 a 12.30 h

15 d'octubre de 2020

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Una ruta de carrer pels principals espais de Barcelona on el modernisme va esdevenir un símbol d’identitat de Catalunya des de finals del segle XIX fins a principis del XX. Coneix quines van ser les seves característiques, els seus arquitectes més distingits, els principals mecenes i sobre tot les obres arquitectòniques que van donar a la ciutat la fama actual, a més d’alguna que altra sorpresa. Format: Presencial (1 sessió)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dijous
15/10/2020
DELS GREMIS A EINSTEIN, CIÈNCIA A SANT PERE I LA RIBERA (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 h

7 de novembre de 2020

Espai: FORA CENTRE

Cases gremials, tallers industrials, una Acadèmia de Matemàtiques, una farmàcia centenària, el Rec Comtal, una capella amagada... El barri de Sant Pere i la Ribera ha estat, des de gairebé l'origen de la pròpia ciutat, estretament lligat a la vida artesanal i obrera de la ciutat. Per suposat, ciència i tecnologia hi han tingut un paper fonamental. Vine a explorar un barri desconegut per molts barcelonins mitjançant la història de les seves indústries, els seus treballadors i els científics que hi han viscut o que l'han visitat. Què hi feia Albert Einstein l'any 1923 en un local del carrer Sant Pere Més Baix? Format: Presencial (1 sessió)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
07/11/2020
LA CIUTADELLA, UN PARC DE CIÈNCIA (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 h

3 d'octubre de 2020

Espai: FORA CENTRE

El 1872 es va aprovar un pla per transformar l'espai que ocupava la Fortalesa de la Ciutadella en un parc públic, un gran espai “natural” que oferís un lloc de lleure però també un lloc per educar a la població en conceptes científics i tècnics. En aquest itinerari també coneixerem els polítics, artistes, arquitectes... que hi van participar. Format: Presencial (1 sessió)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
03/10/2020

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària.Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris el preu del material serà abonat el metàl·lic i just a la recepció del centre un cop confirmat que surt el curs. Es facilitarà un rebut acreditatiu del pagament. Les inscripcions online tindran uns dies abans de la data d'inici de l'activitat que abonar el preu del material a la recepció del centre. En ambdós casos, si no s’entrega, és motiu d’expulsió de l’activitat sense reton econòmic de l’import abonat per l’activitat. En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció. A) Persones en situació d’atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat. B) Persones amb discapacitat: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat. Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització. A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud