Logo del centre cívic

Tallers Culturals (ITINERARIS)

NOU
BARRI DEL BORN. TRADICIONS I LLEGENDES (Dc 10.30h)

Dimecres de 10.30 a 12.30 h

23 de març de 2022

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

En aquesta ruta coneixerem millor la història i les tradicions del barri del Born. Aquest barri és un dels més antics de Barcelona. Es va desenvolupar al voltant de l'església de Santa Maria del Mar i es va convertir en un dels sectors més actius i cosmopolites de la ciutat. Començarem la visita guiada a la "Catedral del Mar" i coneixerem les tradicions, les llegendes, la història i el patrimoni d'un dels barris amb més personalitat de Barcelona. Punt de trobada: Fossar de les Moreres (al costat del peveter)

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dimecres
23/03/2022
NOU
L'ESPERITISME A BARCELONA (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 h

19 de febrer de 2022

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: GIL FARRERO, JUDIT

Acompanya’ns a conèixer el moviment espiritista que es va desenvolupar a Barcelona a finals del segle XIX i principis del XX. Es tractava d’una doctrina que volia contrarestar el catolicisme imperant i recolzava moviments progressistes com l’escola laica i el feminisme. Coneixerem poetes, capellans amb problemes d’esperits, científics que van recolzar les teories espiritistes; d’altres que no van creure-hi i metges que sostenien que les mèdiums estaven simplement malaltes. Anem a buscar esperits per la ciutat! Punt de trobada: Plaça Reial, a la font

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
19/02/2022
NOU
LA BARCELONETA, MÉS ENLLÀ DEL MAR. (Dss 10h)

Dissabte de 10 a 12 h

18 de desembre de 2021

Espai: FORA CENTRE

La Barceloneta ha estat sempre el barri mariner, el barri dels pescadors. Però no només això. També va ser un barri eminentment obrer i industrial, que va acollir grans fàbriques i va viure revolucions i bullangues. I potser encara menys conegut, el barri també ha estat testimoni de grans fites científiques que formen part de la història tant de la ciutat com de Catalunya i del món sencer. Veurem doncs la història del barri mitjançant la història de la fotografia, del globus aerostàtic, del submarí, del sistema mètric, de les cooperatives... Sabries trobar una "Successió de Fibonacci" a la Barceloneta?

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
18/12/2021
NOU
LES RAMBLES DE BARCELONA. HISTÒRIA I PATRIMONI (Dss 10.30h)

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

11 de desembre de 2021

Espai: FORA CENTRE

Professor/a: PISA SANCHEZ, JORDI

Les Rambles és un dels vials més populars i transitats de la ciutat de Barcelona. Els seus carrers estan plens de gent, d'anècdotes, d'establiments, de flors, de patrimoni, d'històries i de records que abracen a tots els barcelonins i les barcelonines. En aquesta ruta farem un recorregut per Les Rambles fixant-nos en la seva història y en el seu patrimoni que han fet de Les Rambles un dels espais més coneguts de la ciutat comtal arreu del món.

Preu: 11,75 € (IVA inclòs)

Dissabte
11/12/2021
  Anterior    1  2    Següent  

ABANS D'INSCRIURE'T

Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible a la web i al llibret en format pdf.

SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d’inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L’import de la inscripció només serà retornat si l’organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes.
En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.

TARIFES REDUÏDES

Les persones en situació d’atur, les persones amb discapacitat superior al 33 % que s’acullin al descompte per a un taller, han de fer la inscripció presencialment, en el període establert per aquests descomptes i han de portar tota la documentació en el moment de fer la inscripció.
A) Persones en situació d'atur: certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i el darrer DARDO o el certificat de vida laboral, tot ha de ser actualitzat.
B) Persones amb discapacitat : certificat empadronament de l’Ajuntament de Barcelona i còpia de la targeta de discapacitat.
Sense cap documentació no s’aplicarà aquest descompte i si manca alguna documentació, l’han de portar abans de la data marcada per l'organització.
A partir d’aquesta data, no s’accepten més inscripcions amb aquests descomptes. El descompte només és aplicable a un taller al trimestre, sempre que hi hagi places disponibles (no inclou seminaris, itineraris, tallers infantils, tallers familiars ni els intensius de juliol) i no te caràcter retroactiu.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | C/Blesa 27

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud