
Tallers Culturals (CUINA I GASTRONOMIA)
LA DOLCE VITA de Federico Fellini RAVIOLI DI RICOTTA E SPINACI (Dss 10.30h)
.jpg)
Dissabte de 10.30 a 13.30 hores
5 d'abril de 2025
Espai: TALLER 3 CUINA
Professor/a: SANDRINO, SARA
Aprendrem a preparar una recepta clàssica i popular italiana, els ravioli di ricotta e spinaci i veurem com es converteix en protagonista d’un llargmetratge com “La Dolce Vita”. La pasta farcida té una llarga història i tradició a Itàlia, ja que les primeres notícies que tenim són del segle XIV. Avui en dia, totes les regions d’Itàlia compten amb un gran assortit de receptes típiques de ravioli, agnolotti, cappelletti, tortelli… Són varies les regions que reivindiquen el farcit de ricotta i espinacs, en primera línia trobem Lazio, Toscana y Marche. T’hi esperem!
Cal davantal i tapers.
Preu: 18,76 € (IVA inclòs)
05/04/2025
CUINA CATALANA VEGANA (Dll 18h)
.jpg)
Dilluns de 18 a 20.30 hores
Del 28 d'abril de 2025 al 5 de maig de 2025
Espai: TALLER 3 CUINA
Professor/a: Zero Waste BCN, Associació
Sabies que a la cuina tradicional catalana hi ha molts plats a base de verdures i llegums? En aquest curs redescobrirem receptes de les àvies catalanes, seguint algunes receptes fil per randa i fent petites modificacions en d’altres, per a que siguin totalment vegetals. Farem trinxat, albergínies en escabetx, cigrons amb espinacs, salsa romesco, i fins i tot, bunyols d’anís, per als paladars més llaminers.
El primer dia cal portar un pot de vidre d’uns 250 ml aproximadament, ben net i amb tapa, davantal i tapers.
Preu: 31,31 € (IVA inclòs)
28/04/2025
05/05/2025
CEVITXES, TÀRTARS I CARPACCIOS (Dv 18h)
.jpg)
Divendres de 18 a 20.30 hores
9 de maig de 2025
Espai: TALLER 3 CUINA
Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA
Aquest seminari t'ofereix l'oportunitat d'aprendre a preparar plats frescos, lleugers i plens de sabors per gaudir de la primavera i l'estiu amb tot el seu esplendor. Sabràs com combinar ingredients frescos i saludables per aconseguir plats espectaculars com el cevitxe de gambes i pinya, una explosió de frescor i dolçor; el tàrtar de salmó, advocat i llimona, una combinació perfecta entre cremositat i acidesa; i el deliciós carpaccio de remolatxa amb formatge de cabra i nous, una opció vibrant i plena de matisos. Aprèn les tècniques de preparació d’aquests plats i sorprèn a la teva família i amics.
Cal dur davantal i tapers
Preu: 15,65 € (IVA inclòs)
09/05/2025
POSTRES SALUDABLES I REFRESCANTS (Dll 10.30h)
.jpg)
Dilluns de 10.30 a 12.30 hores
Del 12 de maig de 2025 al 19 de maig de 2025
Espai: TALLER 3 CUINA
Professor/a: ORELLANA VALENZUELA, ALICIA ANGELICA
Aquest estiu, gaudeix d’unes postres delicioses i saludables. Aprendràs a preparar postres lleugers, naturals i plens de sabor, ideals per combatre la calor i mantenir una alimentació equilibrada sense renunciar al plaer dels dolços. Descobreix com crear una mousse de iogurt grec amb fruites d’estació, un pastís de poma i avena, i com elaborar gelats casolans ràpids amb fruita i sense sucres, entre d’altres. No et perdis l’oportunitat de fer d’aquest estiu un veritable festí de sabors naturals!
Cal dur davantal i tapers
Preu: 25,00 € (IVA inclòs)
12/05/2025
19/05/2025
ABANS D'INSCRIURE'T
La inscripció és nominal. Amb les teves dades NO pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Si ja t'has registrat per internet i tens fitxa al Centre Cívic pots realitzar la inscripció clicant AQUÍ, sinó hauràs d'introduir primer les teves dades, clicant a REGISTRA’T. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions AQUÍ i al llibret en format PDF.
INSCRIPCIONS AMB DESCOMPTE
Les persones amb situació d'atur i les persones amb discapacitat igual o superior al 33% tenen descompte a 1 taller del centre en el període Abril-Juny 2025. La inscripció es pot fer online o a la recepció del centre i cal portar la documentació en el moment de fer la inscripció presencial; i online caldrà portar la documentació al centre abans del 16 d'abril. A partir del 16 d'abril NO s'acceptaran inscripcions amb descompte. MOLT
IMPORTANT: Els hi recordem que la no presentació de la documentació en el
període establert, suposarà la baixa de l'activitat.
PERÍODE INSCRIPCIONS
Activitats formatives Abril-Juny 2025: Del 3 al 14 de març, renovacions i del 17 de març al 16 d'abril inscripcions obertes a tothom.
En la programació cultural i els seminaris i itineraris: Les inscripcions restaran obertes mentres hi hagi places.
Xarxa de Centres Cívics
Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672
Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS
Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat