Logo del centre cívic
NOU
DIVERSITATS CONCERT: GOSPEL FOR THE CITY (Dj 19h)
Logo de l'activitat DIVERSITATS CONCERT: GOSPEL FOR THE CITY (Dj 19h)

Dijous de 19 a 20h

6 de juny de 2024

Espai: SALA D'ACTES

El valor de les persones, la superació personal, pau i solidaritat aquest és el missatge potent que ens presentaran en aquest espectacle musical on es fusiona el Gospel amb altres estils musicals actuals.

De caràcter enèrgic i urbà, cantants, ballarines i un DJ en una aposta potent a nivell vocal i escènic capitanejat per la prestigiosa veu de Betty Akna, dotada d’una potencia i color admirables, una artista on la fusió musical ha trobat el seu lloc.

Activitat amb taquilla inversa i inscripció. Aforament limitat.

Preu: Gratuït

Dijous
06/06/2024

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud