Logo del centre cívic
NOU
CONCERT MUSICA Z: GÈNESI QUARTET del Centre Superior de Música Liceu
Logo de l'activitat CONCERT MUSICA Z: GÈNESI QUARTET del Centre Superior de Música Liceu

Dijous 19 a 20h

21 de març de 2024

Espai: SALA D'ACTES

GÈNESI QUARTET

Quartet de saxofons

Quatre joves talents del Conservatori Superior Liceu que en el seu pas per aquesta institució han estat formats com a intèrprets solistes i músics de cambra sota la supervisió del professor Albert Julià. El quartet està format per quatre tipus de saxofons: el soprano, l'alt, el tenor i el baríton. Com les veus humanes, es defineixen pels registres sonors que poden assolir, tocant des de les notes més agudes a les més greus.

Intèrprets: Pol del Moral, saxòfon soprano; Bernat Valls, saxòfon alt; Berta Ballester, saxòfon tenor i Oriol Martínez, saxòfon baríton. Becats de la Fundació de Música Ferrer-Salat.


Preu: Gratuït

Dijous
21/03/2024

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud