Logo del centre cívic
NOU
COLÒNIES, PERFUMS SÒLIDS I AMBIENTADORS (Dj 18h)
Logo de l'activitat COLÒNIES, PERFUMS SÒLIDS I AMBIENTADORS (Dj 18h)

Dijous de 18 a 20 hores

Del 14 de març de 2024 al 28 de març de 2024

Espai: TALLER 3 CUINA

Professor/a: Zero Waste BCN, Associació

Endinsa’t en el fascinant món de les olors amb aquest curs de perfums naturals i sostenibles. Coneixerem algunes bases de la perfumeria, i aprendrem a classificar les aromes segons la seva nota i perfil. Prepararem una colònia tradicional, un perfum sòlid amb ceres vegetals i un ambientador sense tòxics i a base d’olis essencials, que cadascú personalitzarà al seu gust i s’emportarà a casa. També farem una introducció a l’aromateràpia i a com les fragàncies poden influir en el nostre estat emocional.


Cal dur a la 1a sessió un pot de vidre de 200ml amb tapa, i s’indicaran la resta de materials per al curs. 


SUPLEMENT DE MATERIAL: 10€ (El preu del material inclou l’envàs per a un dels productes a elaborar).

Preu: 37,51 € (IVA inclòs)

Dijous
14/03/2024
Dijous
21/03/2024
Dijous
28/03/2024

ABANS D'INSCRIURE'T


Per poder fer una inscripció t'has de registrar com a usuari/ària. Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les/els menors han d'inscriure's a nom d'un adult. Recomanem llegiu la normativa d'inscripcions que teniu disponible AQUÍ i al llibret en format pdf. 


SEMINARIS I ITINERARIS

La inscripció es podrà fer online als seminaris i itineraris. A partir de 7 dies abans de la data d'inici del seminari, no es retornaran els diners de la inscripció, en tots els casos. L'import de la inscripció només serà retornat si l'organització anul·la el seminari per no arribar al mínim de places establertes. En els seminaris familiars el preu és per infant i inclou un adult (si un altre adult vol acompanyar-vos en l'activitat haurà de pagar el preu i el material del seminari). En els itineraris és imprescindible facilitar un número de telèfon mòbil per a poder posar-se en contacte. En els itineraris el dia de la sortida es pot veure modificat, en funció de la previsió meteorològica.


Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
CLUB LLEURESPORT DE BARCELONA (G60320132) | Gran Via de les Corts Catalanes, 672

Centre Cívic
CENTRE CIVIC NAVAS

Ptge. Doctor Torent, 1
08027 Barcelona
933493522
ccnavas@bcn.cat

Logo Miram Cloud